Levent Tüzemen: "4 ayda cebine 400 bin Euro koydu, Galatasaray dava açmalı"

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın danışmanı olarak göreve getirilen Luis Campos, sarı-kırmızılı kulübe veda ederken yaptığı açıklamalara tepki geldi.

Levent Tüzemen: "4 ayda cebine 400 bin Euro koydu, Galatasaray dava açmalı"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent TüzemenGalatasaray'da Luis Campos'un görevi bırakması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-4 AYDA CEBİNE 400 BİN EURO KOYDU-

"Luis Campos'un, Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili yaptığı yorumları tamamen saçmalık olarak görüyorum. 4 ayda cebine 400 bin Euro'yu koyan Campos'un Galatasaray'ı ve Galatasaray'ın geleceğini düşünmediğini söylemeliyim."

-KAÇARCASINA GİTMEYE HİÇ HAKKI YOK-

"Portekizli'nin felsefesinin "Galatasaray bahane, kazanacağın para şahane" olduğunu vurguluyorum. Böylesine sıradan bir ismin asırlık bir kulübü yerden yere vurup kaçarcasına gitmeye hiç ama hiç hakkı yok."

-DAVA AÇILMALIDIR-

"Kulübün başına Luis Campos'u getiren başkan Burak Elmas, camianın, Portekizli'nin söylemleriyle ilgili duyduğu rahatsızlığa da hemen el koymalıdır. Luis Campos'un söylemleri utanç vericidir, üstü kapatılmamalıdır. Gerekirse G.Saray Başkanı Burak Elmas, Campos'a G.Saray'ı küçük düşürücü söylemlerinden dolayı dava açmalıdır."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022, 09:46
YORUM EKLE