Levent Tüzemen: "Ali Koç ile Dursun Özbek'i bir araya getirmek isteyen kişinin adını öğrendim"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti büyük gerginlikle devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Ali Koç ile Dursun Özbek'i bir araya getirmek isteyen kişinin adını öğrendim"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE BİRLİKTE ONAY VERDİ"

"Süper Kupa tarihine hem Galatasaray hem de Fenerbahçe onay vermişti. Kimse kusura bakmasın, erteleme kararı falan çıkmaz. Galatasaray, 2000'de UEFA Kupası'nı aldığı zaman 5 kulvarda başarı elde etti. TSYD, Lig, Kupa, UEFA Kupası, Süper Kupa... Kimse bunları konuşmuyor. Herkes kendini düşünüyor."

"TRAVMA ETKİSİ YARATTI"

"Galatasaray'ın iyi futbol oynamasına rağmen Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkamaması, üstüne Sparta Prag gibi kendinden güçsüz bir takıma karşı hezimete uğrayarak elenmesi travma etkisi yarattı. Liverpool'dan iki maçta 11 gol yediler. Galatasaray yönetimi ve Okan Buruk şapkasını önüne koydu. Önümüzdeki sezon adına kadro yapılanmasında radikal kararlar alınacaktır. Taraftarlar, Avrupa başarısına hasret kaldılar."

"BİR DAHA ZOR BİR ARAYA GELİRLER"

"Ali Koç ile Dursun Özbek'i bir araya getirmek isteyen kişinin adını öğrendim. Olgun Aydın'mış. Ali Koç ve Dursun Özbek'in ortak dostu. İki taraf da birbirlerine sert yapınca haliyle buluşma gerçekleşmedi. Bir daha da zor bir araya gelirler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2024, 19:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 2 ay Önce

Prag, Liverpool a içerde 5-1, Liverpool da 6-1 yenildi ama sene başındaki başarısız transferler sonucu geçen seneden 9 olmak üzere Rashica, Zaniolo, Emin, Yunus, Debuis, Mitsdjo,Okan Küçük, Boey, Kazım, Angelico ve Gomis ile 11 oyuncu kaybetti ancak direkt oynayan Sanchez ile Demirbay dışında Zaha dan da yarım yamalak faydalandığını düşünecek olursak hem sağ bek siz, hem sol beksiz hem yedek stopersiz hem 10 numarasız hem de Kerem'in formdan düşmesiyle kanatsız ama bunların hepsinin yerine Barış tan 5 bölgede oynayabilen bir joker ve İtalya dan vasat bir takımdan kovulan Berkan ile ancak bu kadar olur derken Kaan ın kırmızısı ile elendi Galatasaray. çünkü 4 kulvarda 10 eksikle bir yere kadar