Levent Tüzemen: "Benim duyumuma göre, Erden Timur 4 tane..."

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Benim duyumuma göre, Erden Timur 4 tane..."

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, Murat Özbostan'ın Galatasaray'ın gündemiyle ilgili soruları yanıtladı.

Galatasaray sezonu açtı ama transfer belirsizlikleri devam ediyor. En önemli mesele de Icardi. Alınacak mı, alınmayacak mı diye her gün papatya falı açılıyor. Panik yapmayı gerektirecek bir durum var mı? Neden işler ağırdan gidiyor?

"GALATASARAY, SADECE BİR İSME BAĞLI DEĞİL"

"Galatasaray transfer politikasını aşama aşama planlıyor. Öncelik kiralık oyuncular Icardi ve Rashica'nın işini bitirmek. İkinci; belli bölgelere saptanan isimlerle görüşmeleri sürdürmek. Üçüncü ise, Şampiyonlar Ligi öncesi fırsat transferlerini kovalamak. Erden Timur, A Spor'da transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, sadece bir isme bağlı olmadıklarını; A, B, C, D planlarının olduğunu söyledi."

"4 TANE SES GETİRECEK TRANSFER YAPILACAK"

"Galatasaray benim duyumuma göre, 4 tane ses getirecek transfer yapacak. Icardi, G.Saray'a göz kırpıyor. Özellikle tatilde hep Galatasaray ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Taraftarlar da Icardi'ye olan sevgisini ve bağlılığını artırarak onu ne kadar çok istediklerini hissettiriyor. Arabistan defteri bence kapalı. Çünkü Wanda Nara gitmeyi istemiyor."

"ICARDI TRANSFERİ İÇİN DESTEK OLACAKLARDIR"

"Yayıncı kuruluş, Icardi'nin yarattığı sinerji ile Galatasaray'ın şampiyonluğu ile kapanan sezonda müthiş bir gelir elde etti. PSG'nin sahibi ve Türkiye'deki yayıncı kuruluşun da sahibi olan Nasser Al-Khelaifi, Icardi'nin G.Saray'a transferi için ciddi bir destekte bulunacaktır. Icardi'nin ücreti de sponsorlar tarafından karşılanacak. Dursun Özbek, SABAH SPOR'a verdiği özel röportajda İcardi'nin transferini sponsorların üstleneceğini açıklamıştı. Rashica, Galatasaray'dan başka yerde oynamak istemiyor. Zaniolo'nun ailesi de oğullarının, İstanbul'da ve G.Saray'da çok mutlu olduğunu söylüyor. Rashica transferinde G.Saray'ın eli, oyuncunun gösterdiği ilgiden dolayı çok güçlü. Bence G.Saray transferi ağırdan almıyor, planlama doğrultusunda yapıyor. Geçen sene bu planlamalar tutmuş, ayağa kaldıran oyuncular Florya'ya gelmişti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına forvet transferi yapmadan çıkma ihtimali var. Barış Alper Yılmaz yeter mi?

"ERDEN TİMUR'UN PLANINDA 4 İSİM VAR"

G.Saray, ilk ön eleme maçına sadece Barış Alper ile çıkmaz. İcardi'nin yanına da mutlaka bir santrfor alınacak. Bunun için Erden Timur'un planında 4 isim var. Bunlardan bir tanesi mutlaka transfer olur ve 25-26 Temmuz'daki ilk ön elemede sahne alır diye düşünüyorum.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2023, 18:15
YORUM EKLE