Levent Tüzemen: "Bir adam aldılar, Galatasaray'ı kulübeden seyrediyor, en iyi seyirci o"

Galatasaray'da Ocak ayı transfer döneminde öncelikli olarak ayrılıklar yaşanacak.

Levent Tüzemen: "Bir adam aldılar, Galatasaray'ı kulübeden seyrediyor,  en iyi seyirci o"

Galatasaray'da devre arasında Tanguy Ndombele ve Angelino ile yolların ayrılması bekleniyor.

Sarı kırmızılılar, geçen sezondan kalan en büyük iki sorununu bu sezon da çözemedi.

Her iki oyuncu da performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan oyuncuların başında yer adlı.

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, A Spor yayınında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE, KULÜBEDEN GALATASARAY'I SEYREDİYOR"

"Galatasaray, Ndombele diyebir adam aldı. Adam, Galatasaray'ı kulübeden seyrediyor. Galatasaray'ın en iyi seyircisi o. Devamlı çikolataları falan yiyior, göbek yerinde ama Galatasaray'da oyunu yok. Ndombele'yi niye aldın, Midstjö'yü niye gönderdin? Şimdi Ndombele'yi gönderecekler. 

"AANHOLT VE ADEKUGBE, ANGELINO'DAN DAHA İYİ OYNARDI"

"Angelino'nun son maçıyı, bundan sonraki süreçte oynamaz. Bir oyuncu, geçmişte yönettiğin kulüpte sana karşı iyi oynadığı için bir takıma transfer edilemez. Leipzig'deki oyunun yanından geçemedi. Aanholt ve Adekugbe, Angelino'dan daha iyi oynardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 09:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 5 ay Önce

Levent Bey, bu takımın tüm ayarlarını Zaha bozuyor....Zaha, İcardi'yi de etkisiz hale getirdi...Zaha saplantısından kurtulmak lazım.Geçen seneki düzene dönmek lazım...

İbrahim arabacigil
İbrahim arabacigil - 5 ay Önce

Barış Alper Yılmaz tete den çok
verimli oynuyor yabancı sapkinligi
Bizim gençleri harcıyor solda
Kerem ikardi uyumu çok daha.
iyi tete ile zaha hamle oyuncusu
olur

Mete
Mete - 5 ay Önce

Okan maleseff oyunu hic okuyamıyor oyuna mudahale yetenegi sıfir, oyun degisikliklerini dogru ve zamaninda yapamıyor elenmemezin en buyuk nedeni genel olarak butun maclardaki ortak yanlışı gec ve yanlis oyuncu degisikleridir .

Kenan
Kenan - 5 ay Önce

bu adam yorumculuktan para kazanıyor olması Allah'ın buna lütfu...ndombele ve Angelinho iyi demiyorum... Ama tuzemen yorumcu değil...iç karşılaşmada yenen gollerden birinde boeyi ben hayatımda bu kadar pozisyon bilgisi olmayan birini görmedim diye gomuyordu... Oysa ortayı açan adam o kadar rahat açıyordu ki boey önde olsa arkaya,,,arka tarafta olsa one çok rahat orta acabilecegi durumdaydı... Kaldı ki boey aldığı doğru pozisyon ile iki tarafa da müdahale edebilecek duruma geldi...edemedi o da ayrı... Bu yüzden boeyi premier lig istiyor... Tuzemeni ekranlarda biz bile görmek istemiyoruz...bizim fabrikada olsan sana temizlikten başka bı iş yaptırmayık emmi...

Ferudunbaysec@hotmail.
Ferudunbaysec@hotmail. - 5 ay Önce

Okan inatla dakika 60 olsun diyor oyuncu değişikliği yapmıyor geçen yıl bjk ya da böyle yenil,kopenhagende kadro yanlış başladı mağlubiyet bir yana iyisi 16 ya kalmadık Okan kredinin son maçı idi güle güle sana bu takım avrupsda sensiz başarılı olur.

Kadir
Kadir - 5 ay Önce

Okanın bu takımı çalıştırmıyor

M Demir
M Demir - 5 ay Önce

Sallayıp durdun Berkant Taylan na noldu şimdi levent

Selahaddin
Selahaddin - 5 ay Önce

Okan ligde başarılı olabilir ancak Avrupa için yetersiz.Akıllı ve kontrollü bir oyunla Münih maçlarından puan alınabilirdı.İcardi amma o,Bayern'i yenme sevdasına düştü.