Galatasaray'ı dertten kurtaracak iki transfer belli oldu!

Ocak ayında Galatasaray'ı hareketli bir transfer gündemi bekliyor. Sarı kırmızılı yönetim, takımda eksik görülen bölgelere takviye yapmak üzere kolları sıvarken gündeme iki sürpriz oyuncunun daha geldiği öğrenildi.

Galatasaray'ı dertten kurtaracak iki transfer belli oldu!

Transferde önceliği sol bek ve merkez orta saha pozisyonlarına veren Galatasaray, rotasını sözleşmesi bitecek oyunculara çevirdi. Bu doğrultuda ilk sürpriz haber İtalya’dan geldi. 

LEONARDO SPINAZZOLA GELİŞMESİ

Sarı kırmızılıların Roma forması giyen Leonardo Spinazzola ile ilgilendiği ileri sürüldü. 30 yaşındaki sol bekin İtalyan deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 

Tarafların şu ana kadar yeni sözleşme konusunda somut adım atmamış olması, Galatasaray cephesini harekete geçirdi. 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NABIZ YOKLANACAK

Yönetim, Roma’nın son maçında yedek kalan İtalyan yıldız için önümüzdeki günlerde nabız yoklayacak. Oyuncu, Galatasaray’a gelmeyi kabul eder ve maliyeti de uygun olursa ilk resmi teklif yapılacak.

ORTA SAHAYA YENİ ADAY LEANDRO BARREIRO 

Bir diğer sürpriz gelişme ise Almanya’da yaşandı. Orta sahada Torreira’nın yanına partner arayan, şu ana kadar o bölgede görev yapan hiçbir isimden beklediği verimi alamayan sarı kırmızılılar, geniş bir transfer listesi hazırlamıştı. Bu listeye son olarak yeni bir isim daha geldiği bildirildi. Leandro Barreiro... 

JOKER BİR OYUNCU

Bundesliga’da Mainz forması giyen 23 yaşındaki Lüksemburglu oyuncunun Alman kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Pres oyununa çok yatkın olan 1.74 boyundaki futbolcu, 6, 8 ve 10 numaralı pozisyonlarda aynı etkiyle görev yapabiliyor.

TRANSFERİ BONSERVİSİ BELİRLEYECEK

Avrupa’dan başka talipleri olan Barreiro için de çok kısa süre içerisinde gerekli girişimlerin yapılacağı ifade ediliyor. Genç oyuncu için Mainz’ın belirleyeceği bonservis bedeli bu transferde kritik öneme sahip. Eğer yüksek bir rakam ortaya çıkars  Galatasaray Yönetimi’nin Barreiro’yu sezon sonunda kadrosuna bedava katmaya çalışacağı, ligin ikinci yarısı için de listedeki diğer isimlere yönelebileceği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 01:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ensar kaya
Ensar kaya - 5 ay Önce

Ziyec

Hacı Ünal
Hacı Ünal - 5 ay Önce

Galatasaraya bir sol.bek.fransiz...birde halil dervisoglunu kazanmak gerek.bin tane bakambu eder bence.en son rakip defansi calimlarla matkap gibi delecek bir oyuncu lazim .bunlar cok onemli