Ali Naci Küçük: "Ocak'ta 30 milyon Euro getirirlerse ve Galatasaray'dan ayrılırsa kimse şaşırmasın"

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadro tercihi ve bazı oyuncuların performansı eleştiri alıyor.

Ali Naci Küçük: "Ocak'ta 30 milyon Euro getirirlerse ve Galatasaray'dan ayrılırsa kimse şaşırmasın"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"KAAN AYHAN OLMASAYDI EYVAH EYVAH"

"Galatasaray transfer döneminde; Ayakkabı reyonu doluyken bir sürü ayakkabı ve bot aldı, takımı ofansif kanat oyuncularla doldurdu.. Ama kış geldi kaban ve montu yok, orta saha yok, Torreira yalnız başına, Kaan Ayhan olmasaydı eyvah eyvah!"

"ZIYECH'İN HAZIR OLMADIĞI SÖYLEMLERİNE KATILMIYORUM"

"Okan Buruk keşke ne yapacağını bilemediğimiz Tete yerine Hakim Ziyech ile başlasaydı. Hakim Ziyech hazır değildi söylemlerine katılmıyorum. İlk 45 dakika oynatırsın, kalan 45 dakika alırsın. Bu tür maçlarda risk almayacaksın da hangi maçta risk alacaksın?"

"G.SARAY YANLIŞ TRANSFERLERE RAĞMEN F.BAHÇE İLE AYNI PUANDA"

"Galatasaray; yapılan yanlış transferlere rağmen Lig'de uçan kaçan Fenerbahçe ile aynı puanda, Şampiyonlar Ligi'nde aslan gibi mücadele etmiş ve Avrupa'da devam ediyor. Yani kaybedilen hiçbir şey yok. Okan hocanın hataları yok mu? Var ama genel olarak başarılı."

"SACHA BOEY'İN AYRILIĞI GÜNDEME GELİRSE KİMSE ŞAŞIRMASIN"

"İngilizler, Sacha Boey'i çok istiyor. Ocak'ta bir İngiliz kulübü Sacha Boey için 30 milyon Euro getirirse ve ayrılık gündeme gelirse kimse şaşırmasın."

"MUCİZE OLMAZSA SON MAÇIYDI"

"Angelino eğer çok büyük bir sürpriz olmazsa Galatasaray'da son maçına çıktı. O sürpriz de eğer Leipzig, 'Opsiyon maddesini kaldırıyorum. sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyebilir' derse o zaman kalacak. Galatasaray, 1,5 aydır bu yanıtı alamadı. Bu sebeple de mucize olmazsa son maçıydı. Çünkü Galatasaray, bu performansa 6 milyon Euro ödemek istemiyor."

"SOL BEK VE ORTA SAHAYA TRANSFER YAPILACAK"

"Sol beke yüzde 100 bir transfer olacak. Orta sahaya da bir transfer yapılacak." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 20:32
YORUM EKLE