Uğur Karakullukçu: "Galatasaray bekletti, 15 gün sonra Fenerbahçe devreye girdi ve aldı"

Galatasaray'ın yeni transferlerine yapılan eleştirilere giderek artıyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray bekletti, 15 gün sonra Fenerbahçe devreye girdi ve aldı"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"YUNUS AKGÜN'ÜN TETE'DEN NEYİ EKSİKTİ?"

"Tete, Yunus Akgün'den daha mı iyi? Neyi eksikti Tete'den? Zaniolo'yu verdik, gerçekten alacaklar mı? Malının değerini düşürdün, kaç gol attı, kaç asist yaptı? 20'ye satılsaydı bu adam, belki orta saha çekecektin."

"TETE'YE KİM 3 MİLYON EURO MAAŞ VERİR"

"Bir tane internet sayfasında parası yüksek yazıyor diye 20 milyon Euro'luk adam aldık. Leicester'da 0 golle 6 ay top oynamış, Fransa'da alınmamış Tete'ye 3 milyon Euro maaş kim verir?" 

"NDIAYE ALINSA BELKİ DE GRUPTAN ÇIKILMIŞTI"

"Ndombele'nin yerine Badou Ndiaye getirsen belki de gruptan çıkmıştın."

"FRED BEKLETİLMEYE ÇALIŞILDI"

"Fred bekletildi. Fred, harcama limiti açılana kadar bekletilmeye çalışıldı. 1-1.5 ay Arabistan'dan teklif bekledi, daha sonra Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığını iletti. 15 gün sonra da Fenerbahçe devreye girdi ve aldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 17:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet  Erten
Ahmet Erten - 5 ay Önce

GS futbol takımı bu yıl transferlerde büyük hüsrana uğramış ve büyük malı yükün altına girmiştir.Oyun planları ve hızlı gecislere uygun olmayan elemanlar göstermelik alınmış,takıma gerekli format oyuncular ise rakip takıma kaptirilmistir.Teknik heyet alınan adamlar hazır değiller mazeretine sığınmazlar.Simdiye dek hazır değiller ise dükkanı kapatıp gitmelidirler.Teknik heyet bu malzemeden bir tavşan çıkarmayacağına göre en kısa sürede çekip gitmelidirler.