Levent Tüzemen: "Fenerbahçeli oyuncuların ailelerinin yerinde olsam Galatasaray maçında bu duruma izin vermem"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi tartışmalar devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Fenerbahçeli oyuncuların ailelerinin yerinde olsam Galatasaray maçında bu duruma izin vermem"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali ile ilgili yorumlarda bulunduç

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"TAM BİR SKANDAL"

"Avrupa'ya yine rezil olacağız. Fenerbahçe'nin Süper Kupa Finali'ne U19 takımıyla çıkması tam bir skandal. Genç oyuncular, sakatlanarak mı takımın 6 kişi kalmasını sağlayacak? Bu yorumu sayın Erol Bilecik'in açıklamalarından anladığım kadarıyla yapıyorum. Çünkü Bilecik, 'Maç 90 dakika sürmeyecek' dedi."

"BU TRAMVAYI HEP HATIRLAYACAKLAR"

"TFF, itibar suikastine uğruyor ancak çare üretemiyor. U19'da görev yapan oyuncular, belki tarihe geçecek ama futbolculuk hayatları sürdüğü müddetçe bu travmayı hep hatırlayacaklar. Ben oyuncuların ailelerinin yerinde olsam bu duruma izin vermem. O gençler, Fenerbahçe'ye oynamak için geldiler ama bir inat uğruna piyon durumuna getiriliyorlar."

"OKAN BURUK TEDBİR ALMALI"

"Futbolcuların oyundan kendilerini ne şekilde dışarı çıkaracaklarını merak ediyorum. 'Sakatlandım' mı diyecekler, yoksa rakibe yapacakları hamleler nedeniyle sahayı kart görerek mi terk edecekler? Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, bunun analizini yapmalı, tedbirini almalı. Başta Icardi olmak üzere bazı oyuncularını oynatmamalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 21:23
YORUM EKLE