Levent Tüzemen: "Galatasaray'a hayırlı olsun, Galatasaray'a böyle oyuncular gerekli"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, İstanbul'a geldi.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a hayırlı olsun, Galatasaray'a böyle oyuncular gerekli"

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, A Spor yayınında Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI İLE BİR SORUN YOKTU"

"Galatasaray'da Icardi ile ilgili bir sorun zaten yaşanmıyordu. 6 Haziran'da Dursun Özbek ile yaptığımız röportajda bizlere Icardi için sponsorların hazır olduğunu söylemişti. Bu görüşmeler 3 ay önceden başlamıştı. Taraflar biraz geç olsa bile mutlu sona ulaştı."

"ICARDI, RAKİP TAKIMLAR ÜSTÜNDE BASKI YARATACAKTIR"

"Icardi, taraftarın gönlüne taht kurmuş, hiçbir ülkede görmediği desteği burada görmüştü. Icardi futbol hayatının en güzel yıllarında en büyük sevgiyi gördüğü Galatasaray'la yeniden buluştu. Bu transfer rakip takımların üstünde baskı yaratacaktır. Icardi'nin yaptıkları yapacaklarının bir garantisidir."

"ICARDI, BÜTÜN DENGELERİ BOZDU"

"Geçen sene Galatasaray'ın yaptığı transferler rakiplerinin yapacağı transferlere rol model oldu. Fenerbahçe, Dzeko gibi bir golcüyü getirdi. Ama Icardi, bütün ezberleri ve dengeleri bozdu. Bu dengeleri bozunca Fenerbahçe gol kralı çıkarmasına rağmen Valencia'yı yolladı, Dzeko'yu aldı."

"BELKİ DE BİRÇOK KULÜPTEN TRANFER TEKLİFİ GELEBİLİR"

"Galatasaray bu transferleri, iyi yöneticileri yakaladığı an rahatlıkla yapabiliyor. Melo gelmişti, kiralıktı ama kırk yıllık Galatasaraylı gibi oynadı. Rashica kiralık, Icardi kiralık. Ancak Galatasaray'ın malı gibi oynadılar. Son derece profesyoneldiler. Galatasaray'a böyle oyuncular gerekli. Belki de Icardi göstereceği performanstan dolayı birçok kulüpten transfer teklifi gelebilir."

"HANGİ ŞÖHRETTEKİ OYUNU BUNU YAPAR?"

"PSG'ye 60 milyon Euro'ya transfer olmuş bir adam Ankaragücü maçından sonra teknik direktörün oğlunu omuzlara alıp taşıyor, hangi şöhretteki oyuncu bunu yapar? Icardi, Zaha'yı da etkili hale getirecek, Zaha'yı daha rahat ettirecek. Ayrıca Zaniolo ile ortaya koydukları performans yükselecek."

"GALATASARAY İÇİN HAYIRLI OLSUN"

"Icardi, İstanbul'a tekrar geldi, tekrardan çok sevgi bulduğu, taraftarla kucaklaştığı şehre geldi. Galatasaray içinde hayırlı olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2023, 10:33
YORUM EKLE