Levent Tüzemen: "Galatasaray'a yılın transferini yaptı ama haince davrandılar"

Galatasaray'da transferde son yıllarda görülmemiş bir dönem geride kaldı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a yılın transferini yaptı ama haince davrandılar"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde

"HAİNCE DAVRANDILAR"

"Matias Vecino transferini eleştirenlerin tarafındaydım ama transfer açıklanmamıştı. Geçen sezon mükemmel transferlere imza atan Erden Timur'a karşı bu kadar haince davranış bir biçimi sergilemek hiçkimseye yakışmadı."

"YILIN TRANSFERİNİ YAPTI"

"Erden Timur, yılın transferini  yaptı. Icardi'yi Glaatasaray'a getirdi. Geçen sene Galatasaray'ı şampiyon yapan Icardi'yi ikna edip aldı. Ancak sevdiğiniz, saygı gösterdiğiniz biradamdan bu kadar çabuk mu vazgeçiyorsunuz? Ayıp denen bir şey var."

"BU NE İKİ YÜZLÜLÜK?"

"Vecino daha imza atmamıştı. Şimdi Ndombele ve Davinson Sanchez gelince 'Erden Timur seni seviyoruz' oluyor. Bu ne iki yüzlülük? Nu adamın yaptıkları ortada. Galatasaray'a bir sürü adam getirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 21:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 9 ay Önce

Sayın levent bey, hata insana mahsustur...kimse hatasız olamaz...elbette Erden bey de istemeyerek hata yapabilir....hatasını anlatmak ve uyarmak da gereklidir...taraftar bunu yapmıştır...Erden bey de hatasından erdemli bir şekilde dönmüştür...Bu olayı bu kadar keskin dille ifade etmeni de size yakıştıramadım...Levent bey, tv programlarında gördüğüm kadarıyla siz olaylar karşısında ir anda sanki buyuk bir olay varmış gibi çok çabuk celalleniyor ve parlıyorsunuz ve karsınızdaki insanları kırıyorsunuz...Bu da sizin gibi ağırbaşlı , abi konumundaki birine yakışmıyor...lütfen hemen fevri davranmayınız, sizin gençlere örnek olmanız lazım...ayrıca fevri davranmanızdan dolayı da yüzünüzde çok kızgın bir ifade beliriyor...lütfen gülümseyin, size gülmek de çok yakışıyor....altı üstü bir oyun icin bu kadar kırıcı olmayınız...hayatta bugün varız yarın yokuz...dünya dediğin yedi-sekiz saniyelik bir zaman dilimi imiş...biz bunu şubat depreminde daha iyi anladık...yedi-sekiz saniyede ne canlarımızı ne sevdiklerimizi kaybettik...bizler ise su anda hatıralarıyla yaşamaya çalışan yarı canlı ölüler gibiyiz...sevelim sevilelim bu dünya GS'liye de FB'liye de BJK'lıya da kalmaz...sevgilerimle