Levent Tüzemen: "Galatasaray'da 3 kişini oruç tuttuğunu öğrendim, maçlar geçici olarak 23:00'te oynansın"

Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle Süper Lig'de milli araya kayıpsız girdi.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da 3 kişini oruç tuttuğunu öğrendim, maçlar geçici olarak 23:00'te oynansın"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH'İN GEREKİYORSA SIRTINI SIVAZLA"

"Galatasaray'da Hakim Ziyech diye bir futbolcu var. Beğen ya da beğenme senin sözleşmeli futbolcun. Takıma kazandırmak gerekiyor. Özellikle Okan Buruk o ilgiyi göstermeli, gerekiyorsa sırtını sıvazla. Bak, oyuna girdi, maçı çevirdi. Sorunlar varsa geçici olarak çözersin. Zaten kiralık sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ondan sonra yerine oyuncu bakarsın."

"ICARDI, PENALTIYI BAŞKA ARKADAŞLARINA BIRAKMALI"

"Icardi'nin kaçırdığı penaltılara bakın. Sürekli kalecinin sağına atıyor. Hatasını düzeltmeli. Büyük golcü olabilirsin ama penaltı atamıyorsan başka arkadaşına bırak. Mertens ve Kerem Demirbay çok iyi kullanıyor. Galatasaray'da Selçuk İnan'dan sonra iyi penaltı kullanan başka bir futbolcu görmedim."

"RAMAZAN AYINDA MAÇLAR GEÇİCİ OLARAK 23:00'TE OYNANABİLİR"

"Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, futbolculardan Kerem Aktürkoğlu ve Kerem Demirbay'ın oruç tuttuklarını öğrendim. Kasımpaşa akın akın geliyor, Okan Buruk maalesef oyuna müdahale edemiyor. İki Kerem de sahada varlık gösteremiyor. Burada TFF'nin hatası var. Hristiyanlar nasıl Noel'de futbol oynamıyorsa, Türkiye'de maçları örneğin saat 23:00'e alabilirsin. Fenerbahçe, Avrupa maçını bu saatte oynadı. Bizim ligde de geçici olarak yapabilirsin. Bu işler Riva'da konakladıkları saraya benzemiyor. Biraz mantık yürütsünler, çözüm getirsinler."

"UZUN ZAMAN SONRA İLK DEFA HAKEMDEN MEMNUN KALDIM"

"Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru. Uzun zaman sonra ilk defa bir hakem performansından bu kadar memnun kaldım. Atilla Karaoğlan'ı tebrik ediyorum. Zaten diğer hakem yorumcuları da verdiği kararı tastiklemişler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 02:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Yıldız
Ali Yıldız - 2 ay Önce

Ya arkadaş ne sallamış be :) kerem demirbay maçta su içti nasıl kerem demirbay oruçluymuş ??? sallıyon destekli salla be kardeşim böylelerinide işte tv de yorumcu diye izletiyorlar millete

Duran kara
Duran kara - 2 ay Önce

Levent abinin yorumuna katılıyorum. Kardeşim müslüman bir ülkeyiz diyoruz. Ülkemizde oynayan yabancı oyuncular rahat etsin diye onların noelini düşünen federasyon,yöneticiler,hatta neden spor bakanlığı ramazanda oruç tutan futbolcuları düşünmez anlam veremiyoruz. Korkmayın cesur yürekli olun

yolcu
yolcu - 2 ay Önce

hiç bu kadar gülmemistim