Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da bu adam 1 haftada ne oldu? Benim çok dikkatimi çekti"

Galatasaray, kötü bir performans sergilediği maçta Kasımpaşa karşısında galibiyeti son dakikalarda attığı golle 4-3'lük skorla aldı.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da bu adam 1 haftada ne oldu? Benim çok dikkatimi çekti"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"İLK DEFA BU KADAR YETERSİZ GÖRDÜM"

"Galatasaray, hiç bu kadar kötü oynamamıştı. Sparta Prag'a 4-1 yenildikleri maçta bile daha diriydiler. Galatasaray takımı, fiziksel olarak anlayamadığım bir şekilde kötüydü. Galatasaray takımı oyuncularını ilk defa fiziksel olarak bu kadar yetersiz ve etkisiz gördüm. Barış Alper Yılmaz dışında ayakları yere basan oyuncu yoktu. Bütük ikili mücadeleleri kaybettiler." 

"KEREM DEMİRBAY'A 1 HAFTADA NE OLDU?"

"Kerem Demirbay'a geçen hafta düzülmedik methiye bırakmamıştım. Bu maçta hayalet gibiydi. Topları kaptırdı falan... Bu adam 1 haftada ne oldu? Bu kadar fiziksel olarak düşüş yaşaması benim çok dikkatimi çekti. Gündüz maçı olduğu için mi, 'Nasıl olsa kazanarız? duygusu mu vardı? Bütün futbolcularda fiziksel yorgunluk vardı, bir tek Barış Alper Yılmaz hariç. Yine kuvvetliydi."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU OYUNDAN ÇIKTIĞINDA GÖRDÜM"

"Kerem Aktürkoğlu'nu oyundan çıktığında gördüm. 'Aa Kerem' dedim. İlk defa böyle bir şey hissettim. Çok kötü maçlarına şahit oldum ama o maçlarda bile bir şey yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 02:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 1 ay Önce

Apo kardeş, Ramazan-ı Şerif hürmetine niyetli olduklarını Levent Bey söyledi...siz de dini mümin birisiniz...anlayışlı olmanız gerekir...

Gs'li
Gs'li - 1 ay Önce

Kardeşim orucunu tutsun yeter. Önceki yaptıklarına sayın

Misafir
Misafir - 1 ay Önce

Ramazan da maç saati değişmeli

Mehmet
Mehmet - 1 ay Önce

Gs'ye gündüz maçını bilerek Ramazan ayına denk getirdiler ki en kritik maçta puan kaybı yaşasın ve fener lider olsun diye. Yine oyunlarını bozduk...