Mehmet Demirkol: "Galatasaray'dan gönderebilecek bir yöneticiyi Galatasaray tarihinde bilmiyorum, yollayamazsın"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'nin önünde lider olarak milli araya girdi.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'dan gönderebilecek bir yöneticiyi Galatasaray tarihinde bilmiyorum, yollayamazsın"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK TAKDİR EDİLESİ BİR İŞ"

"Galatasaray, çok çok zor bir maçtan ve rakibinin iyi oynadığı maçtan çok sağlam çıktı. Hakikaten tebrik etmek lazım. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışlarında soğukkanlı kalıp sonunu görüşü var ya maç içinde de onu gördük. Rakip, eskik kalsa bile birçok takımın 'Eyvah' Şampiyonluk gidiyor mu?' diye eli ayağı birbirine dolaşır. Sonuna kadar çok çok sakin kaldılar. Çok kötü oynadıkları bir maçın altından kalkmış olmak Galatasaray'ın genetiğinden gelen Winner'lığını çok net gösterdi. Çok takdir edilesi bir iş."

"ICARDI ÇOK BÜYÜK BİR KAZANÇ"

"Icardi buz gibi. Hata yapıyor, üzülüyor ama 5 saniye sürüyor. Galatasaray için çok büyük kazanç. Penaltıyı kaçırıp maç 3-2 bitseydi Icardi belki tartışılacaktı ama sonra iki gol attı. İlk defa da böyle olmadı. Birkaç defa böyle durumdan çıktı. Zaten onu bu kadar farklı yapan da o. Bu kadar sevilmesinin sebebi de o. Bunlardan çıkıyor. Etrafına da birkaç oyuncu dışında kabul ettirmiş durumda."

"MUSLERA'YI GALATASARAY'DAN GÖNDEREBİLECEK BİRİNİ BİLMİYORUM"

"Galatasaray, Muslera'dan daha iyi bir kaleci bulabilir mi? Bilmiyorum. Heykelinin dikilmesi lazım dedim. Muslera sonrası kale çalkalanacak. Bu doğal. Muslera gitmek istemiyorsa eğer yollayamazsın, öyle bir şansın yok. Burada makul bir sözleşme pazarlığı yapılıyor. Onun dışında Muslera'yı gönderebilecek bir yöneticiyi Galatasaray tarihinde bilmiyorum. Gönderirsin ama sonrasını nasıl anlatacaksın? Muslera, 'Yedek kulübesinde oturan adamların maaşlarına baksana.' der. Dolayısıyla Muslera ile anlaşılır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 21:49
YORUM EKLE