Mehmet Özcan: "Galatasaray maçında tribündeydim, ilk kez böyle bir şeye şahit oldum"

Galatasaray'ın şampiyonluğa doğru dolu dizgin ilerleyişini ve konsantrasyonunu bozmak için rakiplerin yaptıkları artık pes dedirtiyor.

Mehmet Özcan: "Galatasaray maçında tribündeydim, ilk kez böyle bir şeye şahit oldum"

Galatasaray, zorlu geçen mücadelede Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etmeyi başardı.

KASIMPAŞA'DAN BÜYÜK AYIP 

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'a büyük saygısızlıklar yapıldı.

Galatasaray Muhabiri Mehmet Özcan, Kasımpaşa - Galatasaray maçında yaşananlarla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MAÇTA TRİBÜNDEYDİM, İLK KEZ ŞAHİT OLDUM"

"Kasımpaşa - Galatasaray maçında tribündeydim. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçları dışında ilk kez bir rakip takımın Galatasaray'ın kurucusuna sürekli küfrettiğine şahit oldum. İnanılmaz. Kasımpaşa'nın stadında Galatasaray'a özel bir kalabalık vardı. Gidişat iyi değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 17:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 ay Önce

MEHMET BEY,SEN DE BİLİYORSUN Kİ KASIMBAHÇE SIRF GS YENİLSİN DİYE FENER PASOLİGLİ SEYİRCİLERİ İÇERİ ALDI....GS GOL YİYİNCE ASLINDA KASIMBAHÇE GÖRÜNÜMLÜ FENERLİLER SEVİNİYORDU....EY TFF HESAP VER NASIL OLUYOR DA ...FENER PASOLULARI İÇERİ ALDIRDIN...AMACIN NEYDİ...BUNUN HESABINI VER...BU LİGDE KASIMBAHÇE,HATAYSPOR,SİVASSPOR,RİZESPOR,GAZİANTEP VE KARAGÜMRÜK FENERİN ARKA BAHÇESİDİR....BU TAKIMLAR FENER OLUNCA GEÇ DİYORLAR AMA SÖZKONUSU GS OLUNCA VAR GÜÇLERİYLE TAKOZ OLUYORLAR....TARİH BUNLARI YAZACAK VE BİZ BUNLARI UNTMAYACAĞIZ....