Önder Özen: "Galatasaray ona güvenerek kadro kuramaz, sezon sonunda teşekkür edilmeli, takımda kalmamalı"

Galatasaray, zorlandığı Kasımpaşa karşısında 4-3 galip gelerek haftayı kayıpsız kapattı.

Önder Özen: "Galatasaray ona güvenerek kadro kuramaz, sezon sonunda teşekkür edilmeli, takımda kalmamalı"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYET"

"Galatasaray şampiyonluk yolunda çok değerli bir galibiyet aldı, kabul ediyorum fakat 11'e 11'lik bölümde 17-10 Kasımpaşa'nın şut üstünlüğü vardı."

"KAAN AYHAN'IN OYUN AKLINA BAYILIRIM AMA..."

"Kaan Ayhan iyi bir savunmacıdır, ben çok beğenirim, oyun aklına bayılırım ama rakibe karşı birebir oynama, çabuk ve çevik oyuncular karşısında zorlanıyor. Derrick Köhn, harika hücumcu bek, beğeniyorum, çok daha iyi olacak ama savunma sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Kasımpaşa özellikle Berkan Kutlu ve Derrick Köhn'ün olduğu tarafı çok iyi işledi. Galatasaray'ın zaafı buydu. O yüzden yüksek skorlu maç olacağını tahmin etmiştim. Muslera 2 kritik kurtarış yaptı, 2 de hatalı çıkışı oldu."

"İYİ HAZIRLANMAMIŞLAR"

"Galatasaray'da Okan Buruk ve antrenör ekibini beğeniyorum ama Kasımpaşa gibi hücum niteliği yüksek olan takıma karşı iyi hazırlanmamışlar. Çok geçirgen orta saha ve Kasımpaşa'nın rahat savunma çıkışlarını gördük. Önde baskı yapamıyorsun diyelim, takım halinde kompakt takım savunması da yapamadılar."

"TAKIMI BIRAKTILAR, KENDİLERİNİ DÜŞÜNDÜLER"

"Galatasaray, skor üstünlüğünü aldıktan sonra Tete, Zaha, Ziyech, Barış Alper Yılmaz gibi oyuncular ileri çıktı, geri gelmediler. 'Bir tane de ben atayım' düşüncesine kapıldılar. O anda öncelikleri 3 puan değil, bireysellik ön plana çıktı. Takımı bıraktılar, kendilerini düşündüler. Ciddi bir eleştiri konusu bu. Torreira ve Kerem Demirbay sizin için dövüşüyor ama siz bunlara yardım etmiyorsunuz. Soyunma odasında 'Gelin beyler, bizim için ne yaptınız?' deseler verecek cevabınız yok. Muhtemelen puan kaybetselerdi yuhalanan, eleştiri alan geri dönmeyen bu saydığım futbolcular değil de Kerem Demirbay ve Torreira olacaktı. Futbol böyle bir oyun işte."

"ZIYECH'E GÜVENEREK KADRO KUURLMAZ"

"Hakim Ziyech'e hayranım ama ona güvenerek kadro kurulmaz. Takımda kalmamalı. Sezon sonuna kadar verim alınıp kendisine teşekkür edilmeli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 17:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nezih. Kemer.n. Kaleci.
Nezih. Kemer.n. Kaleci. - 2 ay Önce

Muslera. Yaşlandı. Acilen. Kalec. Bulunmali

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Ziyech sezon sonunda gönderilmeli fikrine katılıyorum.

Ahmet Arslan
Ahmet Arslan - 2 ay Önce

Ziyech e güvenilmez onu doğru söylüyorsun yalnız Davidson Sancez kalitesine kimse laf söyleyemez lakin çok kolay sakatlanıp takımı sürekli yalnız bırakıyor bence oda gönderilmeli karanlıktan gelecek olan Emin Bayram a Forma teslim edilmeli

Uğurcan
Uğurcan - 2 ay Önce

Ziyech gönderilecek bir futbolcu değil, Okan Buruk onu mutlaka kazanacak. Ziyechgibi futbol aklı olan, adrese teslim pas atabilen futbolcu değil Türkiye'de Avrupa'da bile çok az.