Orhan Uluca: "Eleştirmeye başladığın an ağzına lafı tıkar, Galatasaray'ın final maçı oyuncusu"

Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle milli araya moralli girerken 4-3'lük skor bu sezon için unutulmayacak maçlar arasına girdi.

Orhan Uluca: "Eleştirmeye başladığın an ağzına lafı tıkar, Galatasaray'ın final maçı oyuncusu"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin iki puan farkla önünde liderliğini sürdürüyor.

Mauro Icardi'nin eski formuna yavaş yavaş dönmesi kritik haftalarda sevinç yarattı.

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'YI ELEŞTİRDİĞİN AN AĞZINA LAFI TIKAR"

"Final maçı oyuncusu büyük oyunculardır. Melo böyleydi, Sneijder böyleydi. Mesela Mesut Özil final maçı denince piyasada yoktur, ezilir gider. Icardi final maçı oyuncusudur. Icardi'yi eleştirmeye başladığın an Icardi ağzına lafı tıkar."

"ZAHA VE KÖHN'ÜN BİRBİRİNE İHTİYACI VAR"

"Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn ikilisi olduğu zaman kenarda çok varlık gösteremedi ama Zaha girdiğinde topu dinlendirdi. Zaha'nın Derrick Köhn'e, Köhn'ün de Zaha'ya ihtiyacı var. Çünkü Kerem, sürekli merkezde. Köhn, tek başına gidip gelip ne yapacak? Gitse de anlamı yok."

"ZAHA, HAK ETTİ"

"Milli ara sonrası formanın sahibi Wilfried Zaha olmalı. Net bir şekilde hak etti. Premier Lig'den gelen adam nasıl yedek olmayı kabul ettiyse Kerem Aktürkoğlu da kabul edecek. Hatta ayrıca Barış Alper sağ bek, sağ ön taraf Ziyech. Ziyech çok büyük yetenek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 05:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Okan, Kerem aktürk oğlunu dinlendirmesi lazım ama yapmıyor yapsa keremi kurtaracak ama yapmayıp çocuğu bitirecek. Taraftar yarın birgün bağırmaya,yuhlamaya başlayacaktır.

suleymansen
suleymansen - 2 ay Önce

Aynen haklı, Kaan da berkan da sürekli geri pas yaptıkları Nando nun zaten ayakları sağlam değil, kaan ı da kesip barış ı sağ bek hâkim ı sağ açık, zaha da sol açık, ve apokerim ile Sanchez de iyileşiyor. Kaldı Aurier ile Oliveira ve Dombili.