Levent Tüzemen: "Galatasaray'da bazı oyuncular gidecek, Pazartesi günü..."

Galatasaray, Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaşmaya artık çok yaklaştı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da bazı oyuncular gidecek, Pazartesi günü..."

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için artık saatleri saymaya başladı.

Ankaragücü maçı öncesi tam konstre olan sarı kırmızılılar, galibiyete ulaşarak Fenerbahçe derbisine şampiyon çıkmak istiyor.

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

1- G.Saray, Ankara'da sürpriz yaşar mı? A.Gücü, kupada Başakşehir karşısında nasıldı?

"MÜTHİŞ KEYİF ALDIM"

"A.Gücü - Başakşehir maçını izledim. Müthiş keyif aldım. Tolunay Kafkas ile yeni bir ruh kazanan başkent ekibi çok koşup iyi mücadele ediyor. Ve açık futbol oynamaya özen gösteriyor. Başakşehir, A.Gücü'ne karşı teknik kalitesi ve ayağa pas yapma özelliği ile etkili oldu. Yani G.Saray karşısında temaslı oyunu seven, mücadeleci bir rakip bulacak. Eğer G.Saraylı oyuncular tribün baskısından etkilenmez, sakin kalmayı başarırlarsa kalite ve becerileri ile A.Gücü'nü yenebilecek güce sahipler."

"KENARDAN YAPILACAK ORTALAR ICARDI'Yİ ÖNE ÇIKARARI"

"G.Saray'ın istikrarlı kadrosu ile sahaya çıkmasını avantaj kabul ediyorum. Kenarlardan yapılacak ortalar Icardi'yi ön plana çıkarır. Ayrıca dışardan atılacak şutlar, G.Saray'a skor şansı yaratır. A.Gücü uzun paslarla hızlı hücuma çıkmayı düşünen bir takım. Galatasaray'ın defans hattı bu geniş alanı rakibe bırakmamalı. Özellikle Kerem ile Rashica mümkün olduğunca ayağında top tutmadan çabuk ve etkili orta yapmayı düşünmeli.

2- G.Saray, şampiyon olursa kutlamalarını nasıl yapmalı? Sizin bu konuda bir öneriniz var mı?

"TFF İZİN VERİRSE FENERBAHÇE MAÇI SONRASI KUPA KALDIRILIR"

"G.Saray, F.Bahçe maçına şampiyon olarak çıkarsa taraftarlar tribünlerde mutlaka çarpıcı görsel gösteriler yapacaktır. TFF izin verirse F.Bahçe maçı sonrasında G.Saray, kupayı kaldırır. Ancak gerçek şölen Pazartesi günü veya belirlenecek bir günde yapılabilir. Ligin son haftasında G.Saray'ın maçı olmayacağı için bazı oyuncular tatile gidecek... Sahne hazırlıkları olacak, şölene katılacak sanatçılar belirlenecektir. Futbolcular da aileleri ile şölene katılıp podyuma isimleri anons edilerek istedikleri şarkılarla çıkacaktır. Yabancı oyuncular da ülkelerini temsil eden bayrakları taşımayı ihmal etmezler. Kulüp şöleni özel bir gün olduğu için paraya da çevirecektir. Kombineler ve localar geçerli olmaz."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2023, 02:21
YORUM EKLE