Levent Tüzemen: "Galatasaray'daki son planlara göre gönderilip yerine onu alacaklardı"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, attığı gollerle sarı kırmızılılara kritik puanları getirmeye devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'daki son planlara göre gönderilip yerine onu alacaklardı"

Sabah spor yazarı Levent Tüzemen, Bafetimbi Gomis ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-Gomis ile ilgili planlar rafa kalktı-

"Galatasaray'daki son planlara göre Gomis gönderilecek, yerine yeni bir golcü alınacaktı. Bu isimlerden biri de Arjantinli Icardi olacaktı. Gomis, iki deplasman maçında attığı iki şahane golle tecrübeli bir golcünün ne kadar kıymetli olduğunu gösterdi. Şimdi, Gomis ile ilgili planlar rafa kalktı."

-Gomis'e verilen paranın yüksek olduğunu düşünmüyorum-

"Okan Buruk, belki bir golcü daha isteyebilir ama bu Gomis'in yerine değil Seferovic'i rekabete sokacak bir isim olabilir. Gomis'e verilen paranın yüksek olduğunu düşünmüyorum. Futbolda atan ve tutanın önemli olduğunu düşünürsek iki golle 6 puan kazandıran ve G.Saray'ın kasasına 4.6 milyon TL gelir katkısı sağlayan Gomis, sarı-kırmızılıların sadece lig ve kupada oynayacağını düşünürsek gelecek maçlarda önemli işlere imza atar."

-Hem tribünlere hem de takıma enerji veriyor-

"Okan hoca Gomis'i ekonomik kullanmaya özen göstermeli ve Fransız golcüden önde rakibe pres yapmasını beklememeli. Gomis, rakibin duran toplarında zaten geriye gelip savunmaya yeterli desteği verir. Ayrıca Gomis'in taraftarın sevgilisi olduğunu hatırlatır hem tribünlere hem de takıma enerji verdiğini söyleyebilirim."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, 12:43
YORUM EKLE