Levent Tüzemen: "Galatasaray taraftarını ayağa kaldırır, eğer bu transfer gerçekleşirse Sneijder etkisi yaratır"

Galatasaray'da transfer hareketli günler yaşanırken bir yandan da takımdan ayrılması gündemde olan isimler için görüşmeler yapılıyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray taraftarını ayağa kaldırır, eğer bu transfer gerçekleşirse Sneijder etkisi yaratır"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"TALISCA, G.SARAY'DA SNEIJDER ETKİSİ YAPAR"

Transferde çok sayıda futbolcunun adı geçiyor. Şimdi bir de Talisca'nın ismi ortaya çıktı. Talisca, G.Saray için nasıl bir transfer olur? Dönüp dolaşıp aynı isimleri alıyor ya da almaya çalışıyor takımlarımız. Bu durum için yorumunuz nedir?

"Talisca, Türkiye'de Beşiktaş forması giyerken yetenekleri ve kalitesi ile sporseverlerin gözünü okşadı, Süper Lig'de çok ciddi bir tat bıraktı. Talisca kalitesindeki bir oyuncu, G.Saray'da çok şeye hükmeder. Gol atar, gol attırır, frikik kullanır, yetenekleri ile mutlaka G.Saray taraftarını ayağa kaldırır. Eğer bu transfer gerçekleşirse G.Saray, Wesley Sneijder sonrası uzun süredir aradığı 10 numaralı yıldıza kavuşmuş olur. Talisca, G.Saray'da Sneijder etkisi yaratabilecek bir oyuncu..."

"BOEY HEMEN GÖNDERİLMELİ"

Galatasaray, Marcao ve Sacha Boey'i satmalı mı?

"Boey, G.Saray'a atılmış bir kazıktı. Boey'in hızından söz edenler onu 'ancak uçanla kaçan tutar' diye anlatıyordu. Boey'in bırakın süper halini normal bir sağ bek bile oynadığını göremedik. Orta yapmayan, golle tanışmayan Boey'i kim nasıl almış bilemem ama talibi varsa hemen gönderilmeli. Marcao'yu küme düşen bir takımdan geldiği için eleştirmiştim. Ama o Marcao başta ben olmak üzere sporseverleri yanılttı, kendini geliştirdi, G.Saray'ın namağlup çıktığı Avrupa Ligi'nin UEFA'nın altın karmasına girdi."

"13 MİLYONA VERMEM"

"Marcao, Türkiye'de sol stoperlerin ne kadar önemli olduğunu belgeledi. F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzon sol ayaklı stoperler aldı. Marcao'nun İspanya'ya gitmesini haklı bulurum ancak G.Saray değerine göre satmalıdır. Üst limitinin 20 milyon Euro olduğunu söylerim. Ama 13 milyon Euro'ya da Sevilla'ya vermem."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, 22:54
YORUM EKLE