Levent Tüzemen: "Hep 'Benim dediklerim olsun' diyor, sana hepsi düşman, öyle mi?"

Galatasaray ve Fenerbahçe cephesinde yaşanan gerilim artarak devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Hep 'Benim dediklerim olsun' diyor, sana hepsi düşman, öyle mi?"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, gündemle ilgili çaprıcı yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'DE HER TELDEN BİR SES VAR"

"Fenerbahçe, 3 Temmuz sürecini yaşadığında ligden çekilmedi. Röportajda futbolcusu başka konuşuyor, hocası aynı şeyi konuşuyor, başkanı ise farklı konuşuyor. Her telden bir ses var. Halep oradaysa arşın burada! Hadi bakalım, çekmek bu kadar kolaysa göreceğiz."

"ALİ KOÇ, TÜRK FUTBOLUNU DİZAYN ETMEK İSTİYOR"

"Ali Koç, Türk futbolunu dizayn etmek istiyor. Söylemlerine bakarsak; Spor bakanı dersin, TFF başkanı dersin, MHK başkanı dersin. Geldiğinden beri aynı şeyleri söylüyor ya! Ali Koç, hep 'Benim dediklerim olsun' diyor."

"HAFTANIN OLAYI HİSSİYATIMSIDIR"

"Haftanın olayı 'hissiyatımsıdır.' Görmemişler ama hissetmişler. Bin tane kamera var, görüntü var ama görmeleri gereken yerde hissederek vermişler."

"ERDEN TİMUR'UN AÇIKLAMALARI GAYET YERİNDE"

"Galatasaray Başkanvekili sayın Erden Timur'un açıklamaları gayet yerinde. Sana TFF, MHK, Bakan, hepsi düşman, öyle mi? Peki senin 6 yıllık başarısızlığını sorumlusu sen değil misin?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 01:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Levent cim haftanın olayı değil ASRIN İTİRAFI VE ASRIN OLAYIDIR BU ''HİSSİYATIMSI'' ama bu hırsızlığa bir el atan yok, nerde bu ülkenin büyüğü nerde

Adem
Adem - 1 ay Önce

Levent Bey, şımarık ve ukala zengin çocuklarının huyudur ' Hep benim dediğim olacak ' tavrı.Ama olmadığı zaman da her türlü mızıkçılığı yaparlar.

ADEM
ADEM - 4 hafta Önce

-LEVENT BEY,ŞENES DEDEYE İNANDINIZ MI...BİZ İNANMADIK...DOĞRU SÖYLEMİYORSUN ŞENES BEY...DALLASIN GÜNAHINA GİRME...VARDAKİ BAHÇE TAVŞANLARINI RESMEN KORUYORSUN...SEN DE BİLİYORSUN Kİ BU SIZDIRMAYI FENERİN VAR HAKEMLERİ SIZDIRDI....SEN DE BURADA FENERİN DAVULUNU ÇALIYORSUN...FENERİ HİSSİYATINLA KORUYORSUN....YAŞINA BAŞINA UYGUN DOĞRU BİLGİ VER...SENİ DÜRÜST BİLİRİZ BUNU TÖRPÜLEME....