Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal Fenerbahçeli, koridorda kendisine kızdım, 'Galatasaray'dan özür diliyorum' dedi"

Türk futbolunda yaşanan skandallara son olarak hakem toplantısının bir bölümünün sızdırılması eklenmişti.

Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal Fenerbahçeli, koridorda kendisine kızdım, 'Galatasaray'dan özür diliyorum' dedi"

Sözcü TV'de Fatih Portakal'ın görüntülerin tamamının yerine sadece sızdırılan ve montajlanan kısmını yayınlaması üzerine Galatasaray Kulübü, tepki göstererek RTÜK'e şikayette bulundu.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Avukat Rezan Epözdemir, Sözcü TV yayınında konuyla ilgili yorumlarda bulundu.

Epözdemir'in açıklamaları şu şekilde:

"FATİH PORTAKAL FENERBAHÇELİ"

"Fatih Portakal, Fenerbahçeli. Uzun yıllardır tanıyorum. Yayın tam 19:07'de yapılmış. Görüntülerin öncesi ve sonrası verilmemiş, sadece o kısım verilmiş. Galatasaray taraftarı tarafından da bilinçli yapıldığı şeklinde algı oluşuyor."

"KENDİSİNE KIZDIM, 'ÖZÜR DİLİYORUM' DEDİ"

"Koridorda kendisine kızdım. O da 'Kabahat tamamen benim. Kurumumla hiçbir ilgisi yok. Özür diliyorum. Affınıza sığınıyorum. Büyütmeye gerek yok. Bir hata oldu.' dedi."

"FATİH PORTAKAL, KENDİ PROGRAMINDA ÖZÜR DİLEMELİ"

"Fatih Portakal, yarın 19:05'te kendi programında mutlaka çıkıp 40 milyon taraftarı olan Galatasaray camiasından özür dilemeli. Ayrıca Sözcü TV'de kurumsal bir özür yayınlamalıdır!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 21:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Biz öyle özrü kabul etmiyoruz Rezan hocam, o portakal canlı yayında çıkacak ve montajsız videoyu yayınlayarak, ben bana verilen montajlı videoyu yayınlayarak koskoca bir camiaya ayıp ettim, HİSSİYATIMA yenildim, buyrun size videonun orijinali diyecek ve yaptığım habercilik adına bir ayıptı bana yakışmadı diyecek demese zaten adam değil