Levent Tüzemen: "Seni bir daha kulüpten içeri sokarlarsa yazıklar olsun, Galatasaray'ın kapısından geçmemeli"

Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan Ömer Bayram'ın açıklamaları gündem etkisi yarattı.

Levent Tüzemen: "Seni bir daha kulüpten içeri sokarlarsa yazıklar olsun, Galatasaray'ın kapısından geçmemeli"

Ömer Bayram, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Portekizli oyuncu Sergio Oliveira ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Beşiktaş derbisi öncesinde yapılan bu açıklamalara büyük tepki geldi.

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Ömer Bayram'a sert eleştirilerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-KİMİN TORPİLİYLE GALATASARAY'DA OYNADIN?-

"Senin Galatasaray formasını giymen bir şanstı. Derbi günü Okan Buruk için itibar suikastı yapıyorsun. Senin yüzünden Galatasaray'ın puan kaybettiği puanlar ortada. Sen Galatasaray'da kimin torpiliyle oynadın? Ben merak ediyorum. Galatasaray forması giymek bu kadar ucuz olmamalı."

-O ZAMAN YÜREĞİN YOK MUYDU?-

"Bu kulüpten gitmiş bir oyuncu olarak Galatasaray'ın içini karıştırmak adına bu söylemleriyle teknik direktörüne itibar suikastı yapıyorsun ve oyuncuların Sergio Oliveira'ya karşı cephe almasına neden olmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun. Sen Galatasaray'da yoksun. Delikanlı gibi ayrıldığında söyleseydin. Niye şimdi, niye derbi öncesi? Eyüpspor'a gittiğinde 'Ben bu yüzden Galatasaray'dan gönderildim' deseydin. O zaman yüreğin yok muydu?"

-SENİ BİR DAHA KULÜPTEN İÇERİ SOKUYORLARSA YAZIKLAR OLSUN-

"Şimdi birilerine mi hizmet ediyorsun? Acaba 'Birileri Galatasaray'a gelir ve beni tekrardan çağırır mı?' diye düşünüyosun. Eğer Galatasaray yönetimi, seni bir daha bu kulüpten içeri sokuyorsa o yönetime yazıklar olsun. Sen bir daha bu kulübün kapısından geçmemelisin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2022, 09:28
YORUM EKLE