Manchester'dan Galatasaray'a cevap geldi!

Galatasaray, Manchester United maçının ardından havalimanında karşılaştığı kötü muameleye tepki göstermişti. Manchester Havalimanı yetkililerinden cevap geldi.

Manchester'dan Galatasaray'a cevap geldi!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United zaferinin ardından yaptığı açıklamada, tüm kafileye havalimanında her türlü zorluğun çıkarıldığını, takımın mağdur edildiğini açıklamıştı.

MANCHESTER'DAN CEVAP GELDİ

Dursun Özbek ve Erden Timur, tavrın Türkiye'ye karşı yapıldığını belirtti. Bu olaylar üzerine Manchester Havalimanı, Manchester Evening News'e yaptığı açıklamada Galatasaray ekibinin çalışanlara karşı saldırgan davrandığını ifade etti.

"KÜÇÜK BİR KISIM SALDIRGAN DAVRANDI"

Manchester Havalimanı, Galatasaray'ın açıklamasının gerçeği yansıtmadığını belirterek şu açıklamayı paylaştı: "Hiçbir çalışanımıza yönelik tacize veya saldırgan davranışlara tolerans göstermiyoruz. Salı gecesi, Türkiye'ye seyahat eden yolcuların çoğunluğu kusursuz davranırken, küçük bir kısmı da personele saldırgan davrandı"

"POLİSİN OLAY YERİNE ÇAĞRILMASINA YOL AÇTILAR"

Olayların polis çağırmalarına sebep olduğunu belirten Manchester Havalimanı, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Bazı yolcular uygunsuz el bagajlarıyla da geldiler ve bu çantalar bu nedenle elle arandı, bu da yolcuların daha fazla saldırgan olmalarına sebep oldu. Bu olaylar polisin olay yerine çağrılmasına yol açtı. Tutuklamaya gerek kalmadan durum çözüldü ve olaya karışan herkes yollarına devam edebildi"

GALATASARAY TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United zaferinden sonra Galatasaray, havalimanında anlamsız şekilde detaylı bagaj kontrollerine maruz kaldıklarını ve sürecin bir işkence haline getirildiğini, suçlu muamelesi gördüklerini açıklamıştı.

Ayrıca Galatasaray bu yaşananların sadece kendilerine yönelik bir saygısızlık olmadığını, ülkemize karşı alınan bir tavır olduğunu ifade etti.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 22:49
YORUM EKLE