Mancini ile görüşen Eşref Hamamcıoğlu: "Hoca konusundaki planımız hazır"

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, transferde en iyi takımı kuracaklarından kimsenin şüphe etmemesini istedi. Özbek, Fatih Terim'le ilgili soruya da cevap verdi.

Mancini ile görüşen Eşref Hamamcıoğlu: "Hoca konusundaki planımız hazır"

Galatasaray’da 11 Haziran'da yapılacak seçimli genel kuru öncesi başkan adaylarının yoğun programı sürüyor. Eski başkan Dursun Özbek bu sabah Kalamış’ta üyelerle buluşacak. Eşref Hamamcıoğlu ise akşam Taçspor Tesisleri’nde üyelerle bir araya gelecek. 

Eşref Hamamcıoğlu: "Sözleşmesine bakacağız"

Galatasaray’da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu seçilmeleri halinde Domenec Torrent’in sözleşmesini inceleyeceklerini ve buna göre bir karar vereceklerini söyledi. 

Hamamcıoğlu, 11 Haziran’daki seçimi kazanmaları halinde konunun yönetim kurulunun masasına geleceğini belirterek, “Konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyor. Öncelikle Torrent’in sözleşmesine bakmamız lazım. Hoca konusundaki planımız hazır” dedi.

Dursun Özbek'ten Fatih Terim sorusuna yanıt

Galatasaray’da başkan adaylarından Dursun Özbek, seçilmesi durumunda futbol takımına yapacağı transferleri anlattı, sarı-kırmızılılara umut dolu mesajlar verdi.

Önceki akşam düzenlenen lansmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, Fatih Terim ile ilgili bir soru gelince, “Fatih Hoca’nın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz Galatasaray için en iyisini yapacağız. Yetkiyi alırsak, herkesin gıpta ile bakacağı bir takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz en iyi takımı kurabiliriz ama taraftarımızın bizim arkamızda durması, bizi desteklemesi lazım. Burada kimin seçildiğinin bir önemli yok. Taraftarımız yanımızdan eksik olmasın” diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2022, 20:26
YORUM EKLE