Marcel Desailly: "Galatasaray ona sevdiği ortamı hazırladı ve fark yaratmayı başarıyor"

Fransız efsane isim Marcel Desailly, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ilgili konuştu.

Marcel Desailly: "Galatasaray ona sevdiği ortamı hazırladı ve fark yaratmayı başarıyor"

Galatasaray'ın Manchester United'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Fransa'da yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Marcel Desailly, Mauro Icardi ile ilgili yorumlar yaptı.

Efsane futbolcu, PSG'den sonra Mauro Icardi'nin tekrar kazanılmasının kendisi açısından sürpriz olmadığını belirtti.

Desailly'nin açıklamaları şu şekilde: 

"BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI"

"Galatasaray'ın PSG'de düşüşe geçen Mauro Icardi'yi tekrar kazanması benim açımdan sürpriz olmadı, çünkü Icardi'nin durumunu doğru analiz edip doğru müdahaleyi yaptılar."

"GALATASARAY, SEVDİĞİ ORTAMI HAZIRLADI"

"Mauro Icardi farklı sebeplerden A sınıf takımlarda kalıcı bir başarıya ulaşamamış bir oyuncu. Galatasaray ona sevdiği Güney Amerika ortamını hazırladı ve sahada çevresine Barış Alper Yılmaz, Mertens ve Zaha gibi savaşçı isimler verdi. Mauro Icardi kendisi için oynayan bu isimlere ihtiyaç duyan bir isim. Ön alanda tek başına çok fazla efor sarfetmese de olması gereken noktalarda kendini göstererek bir şekilde fark yaratmayı başarıyor."

"BİRAZ KİLOLU GÖRÜNSE DE..."

"Her ne kadar  biraz kilolu görünse de sahip olduğu taktik zeka ve pozisyon bilgisi bize bildiğimiz büyük golcü Icardi performansını izletmeye yetiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 23:19
YORUM EKLE