Mariusz Piekarski: "Fenerbahçe'de huzura kavuştu, Galatasaray taraftarları bile fotoğraf çektiriyor"

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, transferin perde arkasını anlatırken Galatasaray itirafında bulundu.

Mariusz Piekarski: "Fenerbahçe'de huzura kavuştu, Galatasaray taraftarları bile fotoğraf çektiriyor"

Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Szymanski transferi için yoğun çaba sarfettiğini açıkladı.

Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, Polonya basınında açıklamalarda bulundu.

Mariusz Piekarski'nin açıklamaları şu şekilde:

"SZYMANSKI PAHA BİÇİLEMEZ BİR OYUNCU"

"Kulübün bir numaralı hedefi Süper Lig şampiyonluğunu yeniden kazanmak, bu nedenle Sebastian dahil en iyi oyuncular bazen kupa maçlarında dinlendiriliyor. Fenerbahçe'nin bugün Szymanski'den 30-40 milyon euro kazanabileceği söyleniyor ama şu anda onlar için paha biçilmez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum."

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ"

"Sebastian Szymanski'nin transferi, şu ana kadar yaptığım en zor transferdi. Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum ama iki haftadan uzun bir süre boyunca stres altındaydım. Üç kulüp vardı. Dinamo Moskova, Feyenoord ve Fenerbahçe. Bir telefon görüşmesi, diğerini tetikledi. İstanbul'dan iki büyük kulüp Szymanski için kıyasıya rekabet ediyordu. Bu kulüpler Galatasaray ve Fenerbahçe'ydi. Ruslar acımasızdı, çok sıkı pazarlık yaptılar ve fiyatı hiç düşürmediler. Sebastian için en önemlisi bonservisiyle birlikte transferdi. Sonunda Rusya'dan ayrıldı ki bunu çok istiyordu. İç huzuruna yeniden kavuştu."

"GALATASARAY TARAFTARI BİLE ONUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR"

"İstanbul’da onun için deli oluyorlar. Kendisini ziyaret ettiğimde huzur içinde konuşalım diye bir yat kiraladım. Bir restoranda oturamazsınız. Galatasaray taraftarları bile onunla fotoğraf çektiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, 01:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sanane banane
Sanane banane - 8 ay Önce

Valla biz galatasaraylilarin umurunda bile değil.bizim ondan kat be kat ustun 20nin ustunde oyuncumuz var.kebdi kendinize hayal gormeyin