Mauro Icardi: "Ben deli değilim, tüm dünyanın alay konusu oluyor, bu sirk oyunu bitecek"

Galatasaray'da Mauro Icardi ve Wanda Nara gündemi bitmek bilmiyor.

Mauro Icardi: "Ben deli değilim, tüm dünyanın alay konusu oluyor, bu sirk oyunu bitecek"

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor.

29 yaşındaki oyuncu, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında eşi Wanda Nara ile arasında geçen olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Ben deli değilim. Wanda'nın nasıl bir insan olduğunu her zaman bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim."

"Ben çocuklarımızı düşünüyorum. Çünkü, olan onlara oluyor. Benim nasıl bir baba olduğumu biliyorlar. Benden olmayan çocuklarımızı bile hep kendi çocuklarım gibi sevdim. Wanda döndüğü zaman ne yapacağımıza oturup bakacağız. Medyadaki bu sirk oyunu bitecek."

"Medyada o kadar çok yalan yazılıyor ki, bütün bu yalanlardan bıktım. Arjantin'e gittiğimde eve alınmadığım söylenmiş. Yalan! Zaten kulüpten izinliydim. Biliniyordu. Birlikteydik. Sonrasında döndüm. Çünkü Galatasaray'da antrenmanım vardı."

"Wanda Nara ile henüz boşanmadık. Hala evliyiz. Çocuklarla birlikte İstanbul'dayız. Geldiği zaman konuşup bakarız. Çünkü medyada çok farklı ortamlar yaratıldı. Sürekli birileri yalan söylüyor. Bu yalanları duymaktan bıktığım için açıklama gereği duydum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 20:02
YORUM EKLE