Mauro Icardi için açıklama geldi! "Adamın ayağını kırdılar"

Galatasaray'dan Mauro Icardi ile ilgili yapılan algılara cevap geldi.

Mauro Icardi için açıklama geldi! "Adamın ayağını kırdılar"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin tatilde olması çok fazla spekilasyon konusu oldu.

MAURO ICARDI CEVABI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Başkan Vekili Erden Timur, Mauro Icardi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ERDEN TİMUR: "ICARDI, GİTMEDEN BİZE YAZDI"

Erden Timur, konuyla ilgili, "Mauro Icardi, Süper Kupa maçında maskeyle oynayacaktı, sonra dinlendirilecekti. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Dinlendirmede ağrılarının bir kısmı devam edecekti. Gitmeden bize yazdı. 'Eşimin kontrolleri için yanında olabilir miyim?' dedi. Antrenman yapamayacak, iğneden sonra dinlenmesi gerek. Çocukları burada. Özverili oyuncularda, bir de hassas durumu olan oyuncularD-da hocaların yanında olması yanlış değil. Icardi, Süper Kupa'da ekstra oynama isteğiyle maskeyle çıkacaktı." ifadelerini kullandı.

ERDEN TİMUR: "ADAMIN AYAĞINI KIRDILAR"

Dursun Özbek ise, "Şeyi söylesene, Beşiktaş maçında adamın ayağını kırdılar. Hakem görmedi. Fenerbahçe maçında gözünü kör etmeye çalıştılar, onu da hakem göremedi. 'Sağ kroşe' dedim ama uymadı, elense çektiler, güreşçi gibi... Adamın ensesine tokat atıldı. VAR da görmedi! Kusura bakma Erden, adamın ayağını kırmaya çalıştıkları için araya girdim." dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024, 15:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati zengin
Necati zengin - 4 ay Önce

Dursun başkanm cimbomu ancak böyle durdurma yolunu seçtiler golcü icardinin gözüne dirsek atan penaltıyı vermeyen .hakemi ve mhkyi vuran futbolcuyada men ezanı aldırmak için dava açılmalı durmayın kanıtları gö,lehine sok yapanların...

Ali kotancı
Ali kotancı - 4 ay Önce

Ayağı kırık birisi. Tatilde vaybe cinconun işine bak hani baston nerde diye sormazlarmı