Mauro Icardi: "Transferleri bana göre yapın, jübilemi Galatasaray'da yaparım"

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Mauro Icardi: "Transferleri bana göre yapın, jübilemi Galatasaray'da yaparım"

Sabah Gazetesi spor yazarı Murat Özbostan, Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özbostan'ın açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray'da en çok merak edilen konulardan biri; Icardi'nin durumu. Yönetim, büyük bir özveride bulunup iş adamlarını da devreye sokarak Icardi'nin transferinde önemli mesafe kat etti. Bir terslik olmazsa Arjantinli futbolcu, önümüzdeki yıllarda da sarı kırmızılı formayı giyecek.

"3 YIL, 30 MİLYON EURO"

3 yılın bedeli 30 milyon Euro... İtiraf etmeliyim ki yüksek bir rakam. Takım içindeki dengeler düşünüldüğünde, maaş skalasını altüst edecek bir miktar. Eminim ki G.Saray yönetimi bunu da göz önünde bulundurmuştur.

"OKAN BURUK, FAZLASIYLA HAK ETTİ"

Özellikle teknik direktör Okan Buruk'un aldığı ücrete (bu sezon 22 milyon TL) bir iyileştirme yapılacaktır. Çünkü Buruk, şampiyon olarak bunu fazlasıyla hak etti. Ayrıca takımdaki bazı yerli oyuncuların da TL bazındaki ücretleri bir hayli düşük. Bu yönetimin işi.

"ICARDI 'JUBİLEMİ BİLE BURADA YAPARIM' DEMİŞ"

Ben Icardi meselesine dönüyorum. Oyuncu ile ilgili çok özel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Görüşmeler boyunca G.Saray yönetimine şunu söylemiş: "Transferleri benim oyun düzenime göre gerçekleştirirseniz, jübilemi bile burada yaparım. G.Saray'ı çok seviyorum." Bu önemli bir söz... Bu arada eşi Wanda Nara'nın hastalığıyla ilgili Arjantin basınından önemli iddialar var. Umarım bu söylentiler doğru değildir. Sağlık her şeyden önemli.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 10:15
YORUM EKLE