Mehmet Ayan: "Bir gün yeter diyecekler ama Galatasaray çok büyük bir hazine buldu,

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Mehmet Ayan: "Bir gün yeter diyecekler ama Galatasaray çok büyük bir hazine buldu,

Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Mehmet Ayan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ayan'ın açıklamaları şu şekilde:

Bayern Münih maçının yorgunluğunu bitiricilik konusundaki beceriksizlik süsleyince ortaya çıkan tablo Galatasaray adına hoş olmadı. Maç kazanıldı, üç puan haneye yazıldı EVET… Ama oynanan oyuna HAYIR…

"OKAN BURUK, 5 OYUNCUYLA MAÇI ÇEVİRDİ"

Bu kadar pahalı kurulan kadro, bu kadar özensiz futbol oynayamaz. Sevgili Okan Buruk, oyuna aldığı 5 oyuncuyla maçı çevirdiğini söyleyebilir. İtiraz ederim. K.A.P bildirimlerine göre aldıkları maaşları hesap edelim mi? Ötesi şu soruyu soralım mı? Bu maaşları Galatasaray ‘Rizespor’u yenmek için mi veriyor?’

"SADECE DAVINSON SANCHEZ..."

Davinson Sanchez dışında sana değer katacak hangi transferi yaptı sarı-kırmızılılar bu sezon? Ziyech, Zaha, Tete, Ndombele, Angelino sosyal medyada transfer döneminde kapladıkları yerin yüzde kaçını sahada kaplıyorlar acaba? Yine dön dolaş Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Mauro Icardi

"Yedek kalmaktan mutlu olsaydım, bende bir problem olması gerekirdi. Ben çalışıyorum, fırsat bulmaya çalışıyorum." diyen Oliviera’yı ben sadece twitter tutmuyor sanıyordum! Attığı golden sonra gökyüzüne yaptığı işaretten sonra sadece sosyal medyadan ‘deport’ edilmediğini anladım.

Bu maç bir işaret fişeği olmalı G.Saray için… Maç kazanmanın oyunu kazanmak olmadığını, “200 küsur milyon Euro'luk kadromuz var” diye böbürlenilen oyuncu topluluğundan daha güçlü bir mühendislikle daha etkin oyunlar beklemenin taraftarın ve camianın hakkı olduğunu anlatmalı 28 Ekim gecesi...

Büyük olasılıkla Bayern maçının yorgunluğuna sığınılacak olan maç sonu açıklamalarından sonra sıhhatli bir düşünceyle şu soru sorulmalı… 19. maçta, 25 Temmuz’dan bu yana yani üç ay üç günde olukla para verdiğin yeni transferler niye bu takıma katkı vermiyor?

"BU TAKIMI DAHA NEREYE KADAR TAŞIYACAKLAR"

Boey ve Torreira, Bardakcı ve Aktürkoğlu, fedakarlık abidesi Icardi daha nereye kadar taşıyacak bu takımı? Hatalar yapıyorlar, zaman-zaman kızılıyor kendilerine ama yavaş yavaş duvardaki NEM oluyor bu oyuncular. Duvarı NEM, insanı GAM öldürür derler… Bir gün YETER diyecekler… Bugün işaretlerini aldı kamuoyu.

Rizespor, en azından 1 puan alabileceği maçtan puansız ayrıldı. G.Saray çok büyük bir hazine buldu çay diyarında…Keyifli içmeler!

Kaynak: Mehmet Ayan / Habertürk

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 11:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut.N. KIZILYAPRAK.
Mahmut.N. KIZILYAPRAK. - 7 ay Önce

Mehmet Ayan A cevap.O ismini saydıgınız futbolcular bir kaç ay antremansız kalmış futbolcular.Yani onların şimdi ölüsü top oynuyor.sen onları seneye gör.

Ahmer sağlam
Ahmer sağlam - 7 ay Önce

GS da sol bek hariç tüm oyuncular üst seviyede. Her maça Bayern gibi asılmazsın. Rize ilk kez kendi evinde kaybetti. Mertens volesiyle bizi Ş.ligine taşıdı. Zaha ve Tete de Kopenhag maçında geri dönüşte iyidi. Muslera ve Kaan Ayhan da gayet iyi. Bu oyuncular yok sayılamaz. Büyük maçlara enerjisini saklıyor GS ve haklılar da.

Murat Gökdemir
Murat Gökdemir - 7 ay Önce

Okan Hoca, biri ligde diğeri Şampiyonlar liginde oynayacak, iki ayrı ROTASYON TAKIMI oluşturmalı. Nelson ligde, Davidson Sancez Şampiyonlar liginde oynamalı.