Mehmet Demirkol: "Borussia Dortmund yapabiliyorsa bence Galatasaray da yapabilir, bir mucizeydi"

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbol, gelecek sezonlar için başarı sinyalleri verdi.

Mehmet Demirkol: "Borussia Dortmund yapabiliyorsa bence Galatasaray da yapabilir, bir mucizeydi"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"DORTMUND YAPABİLİYORSA GALATASARAY DA YAPABİLİR"

"Galatasaray, bu sezon Manchester United'ı Old Trafford'da hem oyun hem de skor olarak yendi. Bayern Münih'e de içeride ve dışarıda kök söktürdü. Bundesliga'da 5. sırada olan Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayıp bunu yapabiliyorsa bence Galatasaray da yapabilir. Neden olmasın? Önemli olan düzenli olarak oralarda kalabilmek. Oralarda kaldığın zaman ve zorladığın zaman devamı gelebilir. UEFA Kupası'nı almak Galatasaray için hele ki o dönemki Türk futbolu için bir mucizeydi."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, MALEN'DEN KÖTÜ DEĞİL"

"Barış Alper Yılmaz, Borussia Dortmund'un öne çıkan futbolcusu Donyell Malen'den kötü mü? Bence değil. Birbirine denk oyuncular. Galatasaray, genel kadro kalitesi olarak da kötü değil."

"O IŞIĞI ALDIK"

"Şampiyonlar Ligi bir hedef ama en azından bu kadar paraların harcandığı bir ülkede Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş gibi takımlarımızdan birinin her sene UEFA Avrupa Ligi veya UEFAA Konferans Ligi'nde çeyrek final ve yarı final görmesi gerekiyor. Artık bunları yapabiliriz. O ışığı aldık." ifadelerini kullandı.

Kaynaj: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 01:02
YORUM EKLE