Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'ye gelmeden önce ikisi de Galatasaray'a önerilmiş, Okan Buruk istememiş, haklıymış"

Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün daha önceden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan veto yediği ortaya çıktı.

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'ye gelmeden önce ikisi de Galatasaray'a önerilmiş, Okan Buruk istememiş, haklıymış"

Neo Spor Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenmesinin ardından Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü ile ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a hak verdi.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"15 MİLYON EURO VERİLDİ, PENALTI ATAMIYOR"

"Cengiz Ünder'e 15 milyon Euro verildi. Beyefendi bir tane penaltı atamıyor. Skora katkı yapmanı geçtim, o penaltıyı da artık at. Orta yapıyor, Bonucci'yi düşünmüyor. Kankası Çağlar Söyüncü'ye atıyor."

"İKİSİ DE GALATASARAY'A ÖNERİLMİŞ"

"Bu iki futbolcu da Galatasaray'a önerilmiş, Okan Buruk hazır olmadıkları için Galatasaray'a istememiş. Demek ki Okan Buruk haklıymış. Adam, Barış Alper Yılmaz'ı kazandı. Her maç kendini parçalıyor. Her gün gelişti."

"GALATASARAY, DURAN TOPTA FENERBAHÇE'YE GÖRE DAHA İYİ"

"Galatasaray, duran toplarda Fenerbahçe'ye göre daha iyi. Dries Mertens ve Kerem Demirbay çok başarılı. Bir de Galatasaraylı futbolculara herkes kısa diyordu ama çıkıp çatır çatır golleri buluyorlar. Galatasaray, belki de duran toptan ligin en fazla skor elde eden takımı olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir şentürk
Bekir şentürk - 2 hafta Önce

Oturduğunuz yerde yorum yapmak kolay bence