Mehmet Demirkol: "Galatasaray aynısını yaptı, insan utanır, uyku uyumuyor olması lazım"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken Fenerbahçe'nin ligden çekilme gündemi tartışılıyor.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray aynısını yaptı, insan utanır, uyku uyumuyor olması lazım"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK FAZLA CEZA ÇIKMAZ"

"Trabzonspor - Fenenerbahçe maçındaki olaylara dair çok fazla ceza çıkacağını düşünmüyorum. Adam, başkasının Passolig'ini alıp stada giriyor, sahaya atlıyor ve hiçbir şey olmuyor. Bu maçta ciddi bir güvenlik zaafı vardı."

"GALATASARAY, BENZER KARARI ALDI"

"Fenerbahçe, borsaya kote bir şirket. Bu yapılabilir bir şey mi, hisseleri var nasıl olacak? Burada anlamadığım durum var. Ligden çekilmek neyi çözecek? Bir alt lige düşeceksin, sonra tekrar geri çıkacaksın. Türk futbolunu yönetenler ve hakemlerin tamamı mı değişecek? Bahsettiği çete veya yapılanma nasıl son bulacak? Galatasaray, benzer kararı Ünal Aysal döneminde basketbolda aldı. Yine bir şey değişmedi. Eğer gerçekten samimiysen futbol faaliyetlerini durdurup amatöre inmen gerekir. Fenerbahçe kongre üyelerine bakıyorum çoğunluğu çekilmekten yana. Juventus, İtalya'nın en yüksek taraftar sayısına sahip takımı. Alt liglere düştü, yine her şey kaldığı yerden devam etti."

"ŞUNLAR YAŞANDIKTAN SONRA İNSAN UTANIR"

"TFF Başkanı Milli Takımı ziyaret etmiş, sanırsın bayram günü. Şunlar yaşandıktan sonra insan utanır. Adamın uyku uyumuyor olması lazım. Süper Kupa'yı oynatamıyorsun, maçlarda güvenliği sağlayamıyorsun. İşin ne senin?"

"BARIŞ ALPER YILMAZ FORVET OLMALI"

"Milli Takımımızda performansı yüksek kaleci ve kalıcı bir forvet oyuncumuz yok. Bu ortamda Barış Alper Yılmaz forvet olmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 01:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şaban demir
Şaban demir - 1 ay Önce

Çekilin yahu Çekilin Türk futbolu şikecilerden kurtulsun

Kargo
Kargo - 1 ay Önce

Şikeci beşiktaşınızı pardon yancınızı da alın gidin