Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da futbol hayatına böyle devam etmek istiyorsa en önemli iki şeyi yapmalı"

Galatasaray, bu sezonki başarılı gidişatını Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak taçlandırmak istiyor.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da futbol hayatına böyle devam etmek istiyorsa en önemli iki şeyi yapmalı"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, SÜPER LİG'İN EN JÖN FUTBOLCUSU"

"Mauro Icardi çok pozisyona girmese de geriye gelerek Adana Demirspor orta sahasının ayarını bozuyor. Ndiaye'nin Fenerbahçe karşısında uyguladığı presi bertaraf etmeyi başardı. Süper Lig'in en jön futbolcusu. Hem jön hem de çok iyi karakter, Al Pacino ve Robert De Niro gibi."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, EN ÖNEMLİ İKİ HATASINI GÖZDEN GEÇİRMELİ"

"Ben Barış Alper Yılmaz'ın sol bekte oynamasını biraz Caner Erkin'e benzetiyorum. Rusya'ya gitmeden önce kanat oynuyordu, daha sonra beke geçti ve deformelerini hallederek çok iyi bir bek oyuncusu oldu. Barış Alper de futbol hayatına bek olarak devam etmek istiyorsa en önemli iki hatasını gözden geçirmeli. Mesela rakibe müdahalelerde topu nasıl alacağını bilmiyor. Bir de stoper bağlantılarında çizgiyi tam sağlayamıyor. Bunları iyi irdelemesi gerekiyor. Maçın genelinde iyiydi ama rakip zaten çok zorlamadı."

"KOPENHAG'DAN BİR KRİZ VAR AMA..."

"Galatasaray'ın Kopenhag maçındaki oynayacağı futbolun Bayern Münih maçındaki deplasman futbolu gibi olacağını düşünüyorum. Yani yüksek tempo olmadan biraz daha bekleyerek rakip kaleye gidecekler. Çünkü Galatasaray kaçırmaya başladıkça devamı geliyor. Okan Hoca bunun farkında. Kompakt bir oyun görebiliriz. Kopenhag kazanamıyor kendi ülkesindeki maçları, bir kriz var ama rahat rahat pozisyona giriyorlar. Belli ki kafalar Galatasaray maçında." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 11:37
YORUM EKLE