Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da kadroya girememesi gerçekten enteresan, takımın tüm dengesini bozdu"

Galatasaray, Süper Lig'de 11. haftayı lider olarak tamamladı.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da kadroya girememesi gerçekten enteresan, takımın tüm dengesini bozdu"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'DE BİR PORBLEM VAR"

"Son 1-2 maçta gördüğümüz üzere Icardi'de bir sıkıntı, problem var. Beklediğimiz gol vuruşlarını yapamıyor. Kerem getiriyor olmuyor, kafayla vuruyor olmuyor. Galatasaray'ın selameti açısından sakatlığını atlatması gerekiyor. Sürekli oynamak istiyor, oynamak isteyen bir Icardi'ye de oynatmamazlık yapamazsın."

"NDOMBELE DENGELERİ BOZDU"

"Galatasaray'da Ndombele takımın tüm dengesini bozdu. Okan hocannın istediği 8 numara, 6 numara özelliklerini de barındırıyordu. Şu an Ndombele'nin kadroya girecek durumda olmaması gerçekten enteresan. Devşirme Kaan Ayhan ile Torreira'nın yükü hafiflemiyor."

"NELSSON ÇOK HATA YAPTI, KENDİNE GELMELİ"

"Stoper tandeminde Sanchez - Abdülkerim Bardakcı ikilisine 10 üzerinden 9 verebilirsin ama Sanchez - Nelsson için en fazla 5-6 verirsin. Kasımpaşa maçında çok hata yaptı. Nelsson'un biraz daha kendine gelmesi gerekiyor. Pozisyon hatası yapıyor, partneriyle uyum sağlayamıyor, fizik olarak tam hazır değil. Danimarka'da yaptığı açıklamalar artık bazı şeyleri belirgin hale getiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 03:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Izzettin bebe
Izzettin bebe - 7 ay Önce

Galatasaray Ricardi oynatmamali cunku sakat iyilesmeden olmaz verim alinmaz