Mehmet Demirkol: "Neredeyse bütün dünya izledi, iki ihtimal var"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Mehmet Demirkol: "Neredeyse bütün dünya izledi, iki ihtimal var"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa Finali gündemiyle ilgili konuştu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"REZİL OLDUK"

"Neredeyse bütün Avrupa ve dünya, bu konuyla ilgilendi. Rezil olduk yani. TFF açıklamasında uluslararası organizasyon diyor ama bu uluslararası bir organizasyon değil. FIFA'yı ilgilendirmez, TFF'yi ilgilendirir. Maçın neden oynanmadığına dair herhangi bir açıklama bile yok. Her hoşunuza gitmeyeni vatan haini ilan etmekten artık vazgeçin."

"İKİ İHTİMAL VAR"

"Sosyal medya olmasa, sadece TV'deki yayına baksak maçın oynanacağını düşünüyorduk. Işıklar kapandıktan sonra herkes anladı. Maçı oynatmayan taraf da biz değiliz, Suudiler. Işıkları kapattılar ve maç iptal oldu. Burada iki ihtimal var. Ya olağanüstü işbilmezlik ya da sabotaj."

"BİRAZ DÜRSÜT OLUN"

"İlla her maça Atatürk formasıyla veya tişörtüyle çıkmak zorunda değilsin ama bunu pazarlık haline getirmek sorun. Biraz dürüst olun, Allah aşkına işin perde arkasını anlatın."

"NASIL GÖREVİN BAŞINDALAR?"

"Son 20-25 günde kulüp başkanı sahaya indi, hakem dövdü, sonra diğer kulüp başkanı sahaya inerek takımını sahadan çekti. Süper Kupa oynanamadı. Bu 3 şeyi yapan insanlar nasıl görevin başındalar? Dışarıya 'Komplo kuruluyor' diyorlar. Ne yapıyorsanız siz? Yönetemiyorsunuz ki. Şu olanları apartman yöneticisi veya muhtar yapsa görevinden alırlardı. Bu kadar liyakatsizlik dünyanın hiçbir ülkesinde olamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024, 01:28
YORUM EKLE