Mehmet Demirkol: "Yarısı kadar oynasa bile 10 katı eleştirilecek"

Socrates Youtube kanalında konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray hakkında yorumlarda bulundu.

Mehmet Demirkol: "Yarısı kadar oynasa bile 10 katı eleştirilecek"

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Stoper-bek arasına atılan paslarda hep problem çıktı"

"Galatasaray’ın stoper-bek arasına atılan paslarda hep problem çıktı, Muslera’yla karşı karşıya kaldı Antalyaspor. Gol, Antalya’nın son 10 dakikadaki oyunu yüzünden geldi. Biraz daha kontrollü olmalılardı son 10 dakikada."

"Duran toplarda sıkıntı yaşayabilirler

Maç değerlendirmesinden sonra Galatasaray’ın kadro kurgusu hakkında konuşan Demirkol, “Olağanüstü orta saha transferler yaptı Galatasaray. Avrupasız sezonda çok ciddi bir yatırım bu. Eğer oyunu kurabilirlerse, öne geçtiler açık söylemek gerekirse. Mertens, Seferovic’i oynatır. O ikisi oynayınca Yunus ile Kerem de bol bol alan bulur. Torreira’nın; Marcao, Nelsson gibi biraz kalıplı stoperlerle oynaması lazım. Arkadaki dörtlünün de boy problemi olmaması lazım. Mertens ve Torreira ile birlikte Yunus ile Kerem’i de düşününce kısa bir takım olacak bu. Duran toplarda sıkıntı yaşayabilirler.” ifadelerini kullandı.

"Yarısı kadar oynasa bile 10 katı eleştirilecek"

Son olarak da Galatasaray’ın savunma kurgusu hakkında değerlendirmeler yapan Demirkol, “Nelsson ayrılmak istediğini söylemiş. Savunmayı nasıl kuracaklar bilmiyorum. Kanal paylaşımı sorunu var, Yunus ve Kerem’in arkasındaki oyuncuların geçişleri iyi yapmaları lazım. Bir bek sorunundan bahsedebiliriz, van Aanholt 5 dakika iyi ama sonra kopuyor oyundan. Abdülkerim üzerine koya koya giderse iyi oyuncu ama Marcao’nun yarısı kadar oynasa bile 10 katı eleştirilecek. Buna hazırlıklı olması lazım.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2022, 09:34
YORUM EKLE