Mehmet Özcan: "31 Temmuz sonrası Galatasaray'dan ayrılırsa şaşırmam"

Galatasaray'da gözler yeni gelecek transferlere çevrildi.

Mehmet Özcan: "31 Temmuz sonrası Galatasaray'dan ayrılırsa şaşırmam"

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, Yeni Açık Youtube kanalında gündeme dair önemli bilgiler verdi.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray 4-2-3-1 diziliyor. Top rakibe geçtiğinde ise 4-1-4-1 dizilişine geçiyor. Okan Buruk, yeni sezonda stoperlerden olabildiğince kısa pas yapmasını istiyor."

"Galatasaray, Ali Turap Bülbül'den çok umutlu." 

"30-31 Temmuz bütçe genel kurul kongresi sonrası, Cenk Ergün istifa ederse şaşırmam."

"Haris Seferovic, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor." 

"Umut Bozok, Trabzonspor'dan 1.5 milyon Euro maaş istemişti. Galatasaray'dan bu rakamdan fazla isteyeceğini sanmıyorum. 1 Eylül sonrası Halil Dervişoğlu da kiralanabilir."

"Galatasaray, Joao Pedro için 4.2 milyon Euro bonservis + 1 milyon Euro bonus teklif etti. Pedro'ya ise 2.2 milyon Euro maaş teklifi yaptı. Menajerin fazla komisyon istemesi transferi bozdu."

"Idrissa Gueye, PSG'den 4.2 milyon Euro kazanıyor. Galatasaray'dan maaş talebi ise yıllık 5 milyon Euro. Şu an için transfer olumsuz gözüküyor."

"Dün 5'e 2 top kapma çalışmasında genç oyuncular Van Aanholt'a 2 bacak arası atıyor. Aanholt, sinirlenip Kerem'in kaval kemiğine müdahale ediyor. Kerem de bunun üzerine el kaldırıyor."

"Galatasaray, Mert Müldür için satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Sevilla ve Villarreal de Mert Müldür için Sassuolo'ya kiralama teklifi yaptı."

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2022, 16:43
YORUM EKLE