Mehmet Özcan: "Galatasaray'a 4 aylık gelmek istemiyor, Okan Buruk görüşme yaptı"

Galatasaray'da her an sürpriz transfer gelişmeler gerçekleşebilir.

Mehmet Özcan: "Galatasaray'a 4 aylık gelmek istemiyor, Okan Buruk görüşme yaptı"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Sarı kırmızılı yönetim bir yandan takımı güçlendirmek için hamle yaparken bir yandan da gelen teklifleri değerlendiriyor.

RIDVAN YILMAZ VE SACHA BOEY GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, Taktik Mania Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"RIDVAN YILMAZ, 4 AYLIK GELMEK İSTEMİYOR"

"Rıdvan Yılmaz konusunda bilgi kirliliği var. Rıdvan, opsiyon istemiyor. 4 aylık gelmek istemiyor. Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz'la zorunlu olmayan, opsiyonlu kiralık sözleşmeyle anlaşacağını bekliyorum. Okan Buruk, Rıdvan Yılmaz ile görüşmüş."

"GALATASARAY, BOEY İÇİN 30 MİLYON EURO İLE MASAYA OTURDU"

"Galatasaray, Sacha Boey için masaya 30 milyon euro ile oturdu Bayern Münih'le. Bonservis bedelinin yüzde 15'i Rennes'e gidecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 4 ay Önce

Okan bey, bu oyuncuyu alıp da ne yapacak, kimin yerine oynatacak vs vs. Keremin yerine zahayı alıp keremi bitme noktasına getiren adam seni bu takımın başına getirenler de kabahat. Sen, iyi bir hoca değilsin

Ömer Erçetin biran önce transferleri yapmamız  lazım sağ ve sol bek acilen alınmalı barış sağ önde daha verimli oluyoresala Aynı duru Kerem Akturkoglu için geçerli sol önde daha verimli  öbür Kerem isnmaya başladı ve takımın gücü artıyor başarılar Galatas
Ömer Erçetin biran önce transferleri yapmamız lazım sağ ve sol bek acilen alınmalı barış sağ önde daha verimli oluyoresala Aynı duru Kerem Akturkoglu için geçerli sol önde daha verimli öbür Kerem isnmaya başladı ve takımın gücü artıyor başarılar Galatas - 4 ay Önce