Mehmet Özcan: "Galatasaray'da kadro dışı kaldı, yerine oynayacak isim belli oldu"

Angelino’ya artık forma vermeyecek olan Galatasaray’da yeni sol bek netleşti. 

Mehmet Özcan: "Galatasaray'da kadro dışı kaldı, yerine oynayacak isim belli oldu"

Yaz başında büyük umutlarla kadroya katılan ancak beklentileri karşılayamayan Angelino artık Galatasaray'da süre alamayacak. 

KADRO DIŞI KALDI

Kopenhag deplasmanında 19. kez formayı giyen İspanyol sol bek, 20 maça bağlı 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu nedeniyle kadro dışı kaldı.

OCAK AYINDA TAKVİYE YAPILACAK

Ajax'ın ilgilendiği tecrübeli oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı Kırmızılı yönetim, 11 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer döneminde yerine takviye yapacak. 

TRANSFERE KADAR BARIŞ ALPER YILMAZ OYNAYACAK

Savunmanın solunda daha önce Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı'yı oynatan teknik direktör Okan Buruk, sol bek transferine kadar bu bölgede Barış Alper Yılmaz'ı kullanma kararı aldı.

2'Sİ FENERBAHÇE DERBİSİ, TOPLAM 4 MAÇ VAR

Antrenmanlarda 23 yaşındaki oyuncuya sol bek pozisyonunda işin savunma kısmında dikkat etmesi gerekenler tek tek detaylı olarak gösterilecek. 

11 Ocak'a kadar Galatasaray'ı Süper Lig'de Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor maçları ve Fenerbahçe ile oynanacak TFF Süper Kupa bekliyor. İkisi derbi, bu dört karşılaşmada Barış Alper Yılmaz sol bekte görev yapacak.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail şenel
İsmail şenel - 5 ay Önce

Merhaba ben bir Galatasaray taraftarı olarak acizane bir fikrimi belirmek istedim
Hadimizi aşmış olmayayım
Bazı eleştirilerim olacak Galatasaray maçlarını izlerken bazen tabiri caizse çıldırıyorum.
Bazı futbolculara karşı
Ve okan hocamızada aynen öyle kızıyorum. Ben bir taraftar olarak maçı izlerken gördüğümüz aksaklıkları aceba neden okan hoca görmüyormu ki muhakkak görüyordur.neden müdahale etmiyor uyarmıyor tere aldığı her pası topu çalım çalım yapıyor sonunda kaptırıyor ve o topların çoğu kalemizde tehlikeli oluyor bazense golda oluyor kerem kale önünde kaleye vurmak yerine tavana türübüne atıyor .daha ayrı bişey her topu kendisi kaleye götürmeye kendisi gol atmaya çalışıyır evet onların olması lazım gerekiyor olabilir yanı başında ikardiye veya başka daha müsait arkadaşına pas vermiyor.
Çıkardı gibi bir yıldızın var adama top atan yok geçen sene bundan daha çok pas alıyordu bu sene ikardiye kaç tane top geliyor bu hoca hiç bakmazmı
Bir tek mertens ikardiye pas atıyor oda az süre alıyor.
Ziyeç gibi maçı heran çevirebilecekti bir yıldızın var oyuna sonradan alıyor sakat veya tam hazır değilse ikinci yarı alacağına birinci yarıda neden almaz da işi garantiye alıp ondan sonra oyundan almaz.
Barış alper hep çalım yaparak topu kaybediyor.

Mahmut dalgıç
Mahmut dalgıç - 5 ay Önce

Keremi artık 11 görmek istemiyoruz. ..

Hasan Akın
Hasan Akın - 5 ay Önce

Galatasaray da futbol oynayanlar formalarının hakkını vermelidir..
TETE sadece çalım atıp top kaptırıyorsa, forma elinden alınmalıdır...
Ancak Fenerbahçeli basın G.S.'yın yolu kesmek için yayın yapıyor..
Onlarda daima kıskançlık vardır.