Mehmet Özcan: "Galatasaray'da kalabilmesi için Bayern Münih maçı son şansı olabilir"

Galatasaray'da yoğun fikstürde Okan Buruk, bazı rotasyonlar yapmaya devam ediyor.

Mehmet Özcan: "Galatasaray'da kalabilmesi için Bayern Münih maçı son şansı olabilir"

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, A Spor yayınında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ, NELSSON'UN ÇOK ÇOK ÖNÜNDE"

"Galatasaray'da Davinson Sanchez, Nelsson'un çok çok önünde olan bir oyuncu. Davinson Sanchez takımı ileri itiyor ve takımın boyu kısalıyor ve Galatasaray, futbol olarak rakiplerine daha fazla boğuyor. Abdülkerim Bardakcı ile Davinson Sanchez de birbirini iyi tamamlıyor. Sanchez, sağ stoper oynamaya daha yatkın. Dolayısıyla kolay kolay değişmemesi gerektiğini düşünüyorum. 

"OYNAMAYAN OYUNCU MUTSUZ OLACAK"

"Galatasaray, öyle bir takım ki oynamayan oyuncu mutsuz olacak. O yüzden Mertens ve Oliveira'yı Rize'de gördük, Nelsson'u gördük. Okan hoca, bir şekilde oyuncuları kullanmaya çalışıyor ama ideal olan Sanchez ve Abdülkerim."

"ANGELINO'NUN SON ŞANSI OLABİLİR"

"Angelino için Bayern Münih maçı son şansı olabilir. Çünkü 20 maçlık bir sınır var. Abdülkerim'in sol bek oynatılmasının biraz stratejik bir karar olduğunu düşünüyorum. Galatasaray, bu koşullarda Angelino ile devam etmek istemiyor. 3 maçlık daha kredisi daha var. Almanya tecrübesi fazlasıyla var. Bayern Münih maçı son şansı olabilir. O atmosferlere çıkmaya alışkın. Şu ana kadar beklentileri karşılayamadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 20:12
YORUM EKLE