Mehmet Özcan: "Galatasaray'da kalacak, 2.9 milyon Euro maaş alacak"

Belçikalı 10 numara, gelecek sezon da Galatasaray’da forma giyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un bankosu olan tecrübeli futbolcunun 1+1 yıllık sözleşmesindeki opsiyon 6 maç sonra devreye girecek. Hem Mertens hem de G.Saray ayrılığı hiç düşünmüyor

Mehmet Özcan: "Galatasaray'da kalacak, 2.9 milyon Euro maaş alacak"

Galatasaray'da sezon başında 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Dries Mertens'in opsiyonu 25 maça ilk 11 başlamasına bağlı. Şu ana kadar 19 maça ilk 11'de çıkan tecrübeli oyuncu için opsiyon sorunu söz konusu değil.

1 SEZON DAHA KALACAK

Teknik direktör Okan Buruk'un bankosu olan Belçikalı 10 numara, kariyerine 1 sezon daha sarı-kırmızılı kulüpte devam edecek.

2.9 MİLYON EURO ALACAK

Napoli'den bonservisini alarak gelen Mertens'e 1.1 milyon Euro imza parası ödenmişti. 35 yaşındaki yıldız oyuncuya önümüzdeki sezon sadece 2.9 milyon Euro garanti para verilecek.

ICARDI'NİN EN BÜYÜK YARDIMCISI

6 gol ve 3 asistle Galatasaray'ın lig ve Türkiye Kupası'nda emin adımlarla hedefe ilerlemesine katkı yapan Mertens, hücum hattında tamamladığı İcardi'nin en büyük yardımcısı konumunda.

oOKAN BURUK VAZGEÇMEYECEK

Yeni transfer Nicolo Zaniolo'yu; Rashica ve Kerem Aktürkoğlu ile birlikte forma rekabetine sokmaya hazırlanan teknik direktör Okan Buruk, 10 numara pozisyonunda Mertens'ten vazgeçmeyecek.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2023, 15:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Karataş
Mahmut Karataş - 1 yıl Önce

Her şey çok mükemmel en büyük cin bom bom