Mehmet Özcan, Galatasaray'daki teknik direktör bombasını açıkladı!

Galatasaray’da kötü gidişatın devam etmesi sebebiyle Domenec Torrent’in yerine gelecek teknik direktör konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Mehmet Özcan, son bilgileri aktardı.

Mehmet Özcan, Galatasaray'daki teknik direktör bombasını açıkladı!

Galatasaray’da 30 Nisan’da yeni başkan belli olacak. Eşref Hamacıoğlu ve Metin Öztürk ise iki aday…

TEKNİK DİREKTÖR GÜNDEMİ

Galatasaray’ın İspanyol teknik adamdan sonra göreve getireceği teknik direktör için ise bazı isimler ön plana çıktı.

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, Futbol Plus Youtube kanalında önemli bilgiler aktardı.

Özcan’ın açıklamaları şu şekilde:

-NURİ ŞAHİN, CİDDİ ŞEKİLDE KONUŞULUYOR-

“Nuri Şahin, 33 yaşında ama çağın trendine uyuyor. Çok iyi gidiyor ama Antalyaspor’da 5 yıllık bir projesi var. Nuri Şahin ismi ciddi şekilde konuşuluyor. Ben de tereddütteyim. Bir görmek gerek. Antalyaspor’daki yarım sezon performansı referans olmaz.”

-OKAN BURUK MANTIKLI-

“Bana Okan Buruk, mantıklı geliyor. Okan Buruk, Erol Bulut’un yerine Fenerbahçe’yi çalıştıracaktı. O dönem Emre Belözoğlu, Okan Buruk’u istedi. Okan Buruk, ‘Galatasaray geleceğimi riske atmam’ diyerek düşündü.”

-FRANSIZ VE İTALYAN OLABİLİR-

“Metin Öztürk’ün ekibinde Levent Nazifoğlu, teknik direktör işinin içinde olacak. Eşref Hamamcıoğlu ve yönetimi de anladığım kadarıyla yabancı bir teknik adam tercih edecek. Fransız ve İtalyan olabilir.”

-TORRENT’İ KOLAY GÖNDEREMEZSİNİZ-

“Torrent, devam etmeyecek ama öyle kolay da gönderemezsiniz. Yeni gelen yönetimin nasıl bir politika izleyeceğini göreceğiz. Boşa atacak kurşun kalmadı.”

-BIELSA GÜNDEMİ-

Bielsa ismini duymadım. Eşref Hamamcıoğlu ile olabilir ama çok bütçe ayrılacağını düşünmüyorum. Öyle kolay ikna edilecek bir isim değil.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 20:20
YORUM EKLE