Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da tartışılıyordu, şimdi müthiş derecede bitirici, Galatasaray için önemli"

Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor karşısında 6-1'lik galibiyet alarak yoluna devam etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da tartışılıyordu, şimdi müthiş derecede bitirici, Galatasaray için önemli"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray - Sivasspor maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN KARŞISINDA DURMAK KOALY DEĞİL"

"İyi futbol ve usta ayaklar işi bitirdi. Galatasaraylı oyuncuların şampiyonluk iştahı biraz daha kabarmış. Taraftarın da öyle. O enerjileri alabiliyorsunuz. Geçen hafta Sivasspor - Fenerbahçe maçından sonra insanlar Sivasspor'da sürpriz bekledi ancak bu oyun, bu seyirci ve bu birlikteliğin karşısında durmak kolay değil. Maçın başlama anından bitiş anına kadar oyunun kontrolü, hızı, topa sahip olma, pozisyon üretme, bütün karar mekanizması Galatasaray'ın elindeydi."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I AYRI BİR KEFEYE KOYMAK LAZIM"

"İlk devre Barış Alper Yılmaz ve Derrick Köhn, sol kanatta ciddi etkili oldular. Atılan ilk iki golde golü atanlar Mertens ve Ziyech ama pozisyonu oraya getiren Barış Alper Yılmaz. Barış Alper'i ayrı bir kefeye koymak lazım. Maçın oyuncusu diyebiliriz."

"TORREIRA VARSA SIKINTI YAŞAMAZSIN"

"Torreira, Süpürücülüğü çok iyi yapıyor. Torreira varsa hiç merak etme, geride sıkıntı yaşamazsın. Performansı her hafta üstüne koyarak artıyor ve müthiş bir finale doğru gidiyor. Orta saha oyuncuları çok önemlidir. Kerem Demmirbay ve Torreira artık orada öyle bir ikili oldu ki önlerinde Mertens ile birlikte hem ofansif anlamda hem de defansif anlamda çok iyiler."

"ZIYECH, GALATASARAY ADINA ÖNEMLİ"

"Ziyech var mı, yok mu diye tartışılırken son 3-4 haftada skor odaklı oynuyor. Müthiş derecede bitiriciliği ile ön plana çıkıyor. Bu Galatasaray adına önemli."

"HER TÜRLÜ GOL ATIYORLAR"

"Galatasaray golün her türlüsünü atıyor. Rakip 18 içinde atıyor, uzaktan şutla atıyor, kafayla atıyor. Atabilecek bütün gol opsiyonlarını değerlendiren bir Galatasaray var."

"ÇOK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ"

"Son vuruşlarda dikkat etseydiler skor 6-7'den çok daha farklı olabilirdi. Genel hatlarıyla bakıldığında çok güçlü bir Galatasaray var."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 12:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
BİGAGalatasaray
BİGAGalatasaray - 2 hafta Önce

Galatasaray çok iyi değil,iyi bile değil. Şöyle böyle. Ben beğendim, beğenmiyorum. Hiçbir zaman güven vermedi. Bu maç bu skor şans. Şansını iyi değerlendirdi o kadar. Karagümrük, Alanya, Konya, Beşiktaş Samsun,fener maçlarında çok kötüydü. Şampiyon olamaz. Ben her zaman şunu dedim, federasyonu da yeneceksin, hakemleri de,tahkimi de.