Okan Buruk müjdeyi duyurdu! "Seneye de Galatasaray'da! Benim sözleşmemi de hallederiz"

Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği maçın ardından Okan Buruk, basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Okan Buruk müjdeyi duyurdu! "Seneye de Galatasaray'da! Benim sözleşmemi de hallederiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kendi sözleşmesi ve Hakim Ziyech'in geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"LİG BİTTİKTEN SONRA EN KISA ZAMANDA HALLEDERİZ"

"Sözleşme durumum... Tabii ki konuştuk. Bir aradayız. Burada bir kader birliği yaptık. 'Lig bittikten sonra oturup konuşuruz' dedik. Benim ve kulübümün isteği devam etmek ama öncelik şampiyonluğu yaşamak. Lig bittikten sonra İnşallah en kısa zamanda hallederiz."

"AVRUPA İLERİDE DÜŞÜNÜLEBİLİR"

"Avrupa, Türk teknik adamlar için bir yol. Benim ilk amacım Galatasaray'da çok büyük başarılar kazanmak. En değerli şey, hayalim burada olmaktı, birinci düşüncem bunu devam ettirmek. İleride düşünülebilir. Çok önemli bir kulüpteyim."

"ZIYECH, SENEYE DE GALATASARAY'DA"

Okan Buruk, Hakim Ziyech için ise "Hakim Ziyech seneye de Galatasaray'da olacak." ifadelerini kullandı.

MAURO ICARDI CEVABI

Yunan basınında Mauro Icardi ile ilgili çıkan ayrılık haberine "Hiç alakası olmayan bir yerden gelmiş. Yunan basını ile Icardi'nin ne alakası var onu da anlamadım." cevabını verdi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 01:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem Akarsu
Adem Akarsu - 2 hafta Önce

Sayın Okan Buruk
Sizi tebrik ediyorum kısa zamanda güzel işler yaptınız. Bir hususu dikkatinize sunuyorum. Kendinize göre sebepleriniz olabilir ama bir iki altyapı oyuncusunu bu güzel kadroya adapte edebilirdiniz ama iki senedir bu konuda bir adım atilmadi. Sebepleri nelerdir ? Bunu bir basın mensubu size sorarsa mutlu olacağım. Sevgiler