Mehmet Özcan: "Galatasaray ön protokol imzaladı, İstanbul'a çağırdı"

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor.

Mehmet Özcan: "Galatasaray ön protokol imzaladı, İstanbul'a çağırdı"

Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, transferleri açıklayarak yeni sezona hazır bir kadro oluşturma peşinde.

Bir süredir orta saha ve 10 numara transferleri bitirmek için uğraşan Aslan'da Fredrik Midtsjö'yü İstanbul'a getirmek için seferberlik başlatılırken, Evander ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

MIDTSJÖ İÇİN SEFERBERLİK

Cuma akşamı Fredrik Midtsjö'yü getiremeyen Galatasaray, AZ Alkmaar'a iki gün süre verdi. Norveçli oyuncuyu Avrupa kupalarındaki eleme maçlarında oynatmak isteyen Hollanda ekibine rest çeken sarı-kırmızılılar, bir hamle daha yaptı ve Midtsjö'nün temsilcisini İstanbul'a çağırdı.

Oyuncu tarafı ile ön protokol imzalandı ve AZ Alkmaar cephesi köşeye sıkıştı. Teknik direktör Okan Buruk, başarılı ismin durumuna göre Antalyaspor maçı için iki farklı 11 belirledi.

10 oyuncunun forması garanti. Midtsjö transferi yetişmezse 6 numara pozisyonunda Berkan oynayacak.

Kalede Muslera, savunmada Dubois-Nelsson-Abdülkerim-Van Aanholt dörtlüsü olacak. Orta sahada Sergio Oliveira ve Emre Akbaba yer alacak. İleri uçtaki Seferovic'i kenardan Yunus ve Kerem tamamlayacak.

FLAŞ EVANDER GELİŞMESİ

10 numara transferinde listenin tepesine yazılan Evander için pazarlıklar sürüyor.

10 milyon Euro ile masaya oturan Midtjylland son olarak 8 milyon Euro'ya indi. PSV ve Porto'nun ilgisini fırsat bilen Danimarka kulübü indirime yanaşmıyor.

Galatasaray, 6 milyon Euro'luk teklifini yaptı ve bonus formülüyle ikna etmeye çalışıyor.

Midtjylland'da 500 bin Euro'ya oynayan Evander'in sarı-kırmızılılarla 1.5 milyon Euro bir rakam karşılığında prensipte anlaştığı öğrenildi.

24 yaşındaki Brezilyalı yıldız, sarı-kırmızılı formayı giymek için artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 00:48
YORUM EKLE