Mehmet Özcan: "Galatasaray transfer listesinin ilk sırasına yazdı, görüşmeler başladı, 3 milyon Euro maaş istiyor"

Fransız forveti gözüne kestiren Galatasaray’ın işi zor. Sarı-kırmızılı yönetim, Lyon'da forma giyen 26 yaşındaki golcünün menajeriyle temasa geçerek şartları sordu. Ancak İngilizlerin sürece dahil olması sıkıntı yarattı.

Mehmet Özcan: "Galatasaray transfer listesinin ilk sırasına yazdı, görüşmeler başladı, 3 milyon Euro maaş istiyor"

Seferovic'le ocak ayında yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, sezon sonunda 38 yaşına basacak Gomis'e veda edecek. Bonservisi PSG'de olan İcardi'nin kalma olasılığı ise düşük.

Forvet takviyesi yapmak zorunda olan sarı kırmızılı kulüp, listenin ilk sırasına yazdığı Moussa Dembele ile görüşmelere başladı.

Golcü futbolcunun menajeri Makan Fofana ile temasa geçen Galatasaray cephesi, Lyon'la sözleşmesini uzatmayan 26 yaşındaki Fransız forvetin durumunu yakından takip ediyor.

YILLIK 3 MİLYON EURO MAAŞ İSTİYOR

Girişimler hızlanmışken, Newcastle'ın da Dembele ile ilgilendiği ortaya çıktı. Transferde süreç İngilizlerin devreye girmesiyle zorlaşırken, şu anda yıllık 2.2 milyon Euro kazanan tecrübeli oyuncunun da beklentisinin 3 milyon Euro olduğu öğrenildi.

GOMİS: "10-15 GOL ATARIM"

Galatasaray'ın Fransız forveti Gomis, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki futbolcu, "Ben bu sene hâlâ 10-15 gol atabileceğimi düşünüyorum. Bunu Okan Hoca'ya göstermem gerekiyor. Şu anda Galatasaray'a konsantreyim. Futbolcu olarak 2 sene daha oynayabileceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 12:57
YORUM EKLE