Mehmet Özcan: "Galatasaray yeni teklif yapmadı, Galatasaray'daki son 9 maçı olacak"

Galatasaray yönetimi, kariyerine sezon sonu nokta koyacağını söyleyen 36 yaşındaki yıldız Dries Mertens'i ikna etmek için hamle yapmıyor. 

Mehmet Özcan: "Galatasaray yeni teklif yapmadı, Galatasaray'daki son 9 maçı olacak"

Şampiyonluk mücadelesi veren ve Süper Lig'de 11 haftadır kazanan Galatasaray'ı zirvede tutan isimlerin başında Dries Mertens geliyor.

16 GOLE ETKİ ETTİ

Yapılan çok sayıda transfere rağmen takımdaki önemini kaybetmeyen ve Kayserispor, Samsunspor, Başakşehir, Ankaragücü, Rizespor ile Kasımpaşa maçlarında skora etki eden tecrübeli oyuncunun karnesinde, 8 gol ve 8 asist yazıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı 10 numaranın durumu merak konusu. 

DURSUN ÖZBEK YENİ SÖZLEŞMELER ARASINA DAHİL ETMEDİ

Geçtiğimiz hafta iç transferle ilgili açıklama yapan başkan Dursun Özbek; Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu ile devam edeceklerini söylerken Mertens'e değinmedi. 

YENİ TEKLİF YAPILMADI

Mayısta 37 yaşına basacak tecrübeli oyuncuya Galatasaray cephesi yeni teklifte bulunmadı. Kariyerine nokta koymayı düşünen yıldız futbolcunun da sözleşmesinin uzatılması yönünde kulüpten bir beklentisi olmadığı ortaya çıktı. 

Süper Lig'in son 8 haftası ve Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa, yeni bir gelişme yaşanmazsa Mertens'in kariyerindeki son 9 maç olarak görülüyor. 

Galatasaraylı oyuncunun futbolu bıraktıktan sonra eşi ve oğluyla birlikte dünya turuna çıkma düşüncesi olduğu biliniyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 19:10
YORUM EKLE