Mehmet Özcan: "İstanbul'a geldi, Galatasaray görüştü, kimse bilmiyordu"

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un yıldız oyuncunun menajeriyle yaptığı gizli görüşme ortaya çıktı ve taraftarlar heyecanlandı. 

Mehmet Özcan: "İstanbul'a geldi, Galatasaray görüştü, kimse bilmiyordu"

Sivasspor'u 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray'da moraller tavan yapmış durumda. Ankaragücü maçını kazanması halinde tarihindeki 23. zaferini elde edecek olan sarı-kırmızılılar, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un yıldız oyuncunun menajeriyle yaptığı gizli görüşme ortaya çıktı ve taraftarlar heyecanlandı.

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 2-0 yenen Galatasaray, şampiyonluk için dev bir adım attı ve Ankaragücü maçını beklemeye başladı.

Sarı-kırmızılılar Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmayı kazanırsa, rakiplerinin alacağı sonuca bakmaksızın ligde şampiyonluğa ulaşacak.

ARTEM DOVBYK HAREKATI

Bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme son olarak Artem Dovbyk gelmişti.

Sezon sonunda Bafetimbi Gomis ile yolları ayırmayı hedefleyen Galatasaray, Dnipro'da oynayan 25 yaşındaki golcü ile ilgili detaylı araştırmalara başlamıştı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞECEKLER

Sarı kırmızılı yetkililerin, başarılı futbolcunun menajeriyle önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleştireceği ifade edilmişti.

Daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen golcü oyuncunun ilk etapta Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı ancak cazip bir teklif sonrasında kararını değiştirebileceği belirtilmişti.

GİZLİ GÖRÜŞME ORTAYA ÇIKTI

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'da kimsenin bilmediği gizli görüşme ortaya çıktı.

Bir yıllığına kiralık geldiği Galatasaray'da fırtına gibi esen ve taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi'nin geleceği en çok merak edilen konu.

Sarı-kırmızılı ekipte devam etmek isteyen Arjantinli yıldız için PSG ile görüşmelerini sürdüren yönetim, vites artırdı.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un golcü futbolcunun İstanbul'a gelen menajeriyle günlerdir sıkı bir pazarlık yaptığı öğrenildi.

Bu yüzden Kemerburgaz'daki Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma törenine katılmayan Timur, yeni sezon hazırlıklarının başlayacağı tarihe kadar bu transferi bitirmek istiyor.

DURSUN ÖZBEK TAM YETKİ VERDİ

Icardi'nin bonservisinin alınmasını en önemli konu olarak gören Başkan Dursun Özbek'in tam yetki verdiği Timur, uygun şartları sağlar sağlamaz anlaşmayı tamamlamayı hedefliyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 24 maça çıkan başarılı golcü, 20 gol ve 8 asistlik performansıyla şampiyonluk yürüyüşünün en önemli isimlerindne olmuştu.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 20:27
YORUM EKLE