Mehmet Özdilek: "Kendi bile inanamadı ama Galatasaray'da çok beğendim"

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Mehmet Özdilek: "Kendi bile inanamadı ama Galatasaray'da çok beğendim"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"BELKİ DE FİNAL OLACAK"

"Bu maç Kopenhag maçını etkilemez. Oranın atmosferi ve oyuncu tercihleri farklı olacaktır. Galatasaray orada iyi de oynuyor. Belki de bu camia için final olacak."

"GALATASARAY'IN HAK ETTİĞİ BİR MAÇ OLDU"

"Her zaman futbolda en önemli müsabaka, oynadığın müsabakadır deriz. Adana Demirspor'da da ciddi eksikler vardı. Balotelli, Rodrigues, Ertaç gibi oyuncuları yoktu. Maçın başından beri Galatasaray'ın hak ettiği bir maç oldu."

"GALATASARAY, MUAZZAM BİR İŞ ÇIKARIYOR"

"Gel-gitlerin olduğu, seyir zevkinin yüksek olduğu güzel bir karşılaşmaydı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne rağmen muazzam bir iş çıkarıyor. Ligde 13 galibiyet aldılar ve şu anda liderler."

"GALATASARAY İÇİN ÇOK İYİ OLDU"

"Derbinin olması nedeniyle bu galibiyet Galatasaray için çok iyi oldu. Kazanması çok önemli oldu. Puan farkını açma veya yarına güvenle çıkılması adına kazanılması gerekiyordu."

"TETE'Yİ ÇOK BEĞENDİM"

"Oyuncu tercihlerinde hocayı eleştirmek istemiyorum. Kopenhag maçı için bazı oyuncuların dinlendrilmesi gerekiyordu. Tete'yi çok beğendim, tutuk başlasa da sonradan açıldı."

"ESKİ NELSSON'DAN ÇOK UZAK"

"Nelsson için aynı şeyi söyleyemeyiz. Eski Nelsson'dan çok uzak. Umarım Kopenhag maçında Sanchez oynar, yoksa Galatasaray orada sıkıntı yaşayabilir."

"ICARDI İÇİN MORAL OLDU"

"Angelino ve Kazımcan Karataş'a rağmen Barış Alper Yılmaz'ın solda oynaması dikkat çekti ama bence iyi bir oyun çıkardı. Sacha Boey zaten bildiğimiz gibiydi. Kerem Demirbay ve Torreira da iyi işler çıkardı. Icardi 4-5 maçtır gol orucuna girmişti. Santrforlar için bu goller önemlidir. Onun için de bu maç moral olmuştur.

"GALATASARAY, HAK ETTİ"

"Galatasaray hak etti, çok da kaçırdı. Final paslarını biraz daha iyi yapsalar çok farklı bir skor görebilirdik. Adana Demirspor'un iyi oyuncuları var ama bireysel performanslar sahaya yansımadı."

"TETE, KENDİ BİLE İNANAMADI"

"Galatasaray üretme ve pozisyona girmede en iyi maçını oynadı. 6-7 gol de atılabilirdi. Tete'nin kaçırdığı öyle goller vardı ki... Kendi bile inanamadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 14:29
YORUM EKLE